perjantai 2. elokuuta 2013

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Loma vetelee viimeisiään. Kamalaa. Mietittiin eilen miten se on mennytkin niin nopeasti. Kai sitä on sitten tullut tehtyäkin kaikkea niin paljon. Vaikka ei se kyllä ihan siltä tunnu... Jotenkin pitää nyt alkaa valmistautumaan henkisesti siihen, että maanantaina pitää herätä taas liian aikasin ja jaksaa vielä istua töissä koko päivä.

Juoksemaan
Tässä viikon aikana on tullut treenattua ihan kohtalaisesti. Viime perjantaina kävin juoksemassa 8 km ja se meni jälleen kerran yllättävän hyvin. Ihmettelin vaan juoksuvauhtiani Joroisilla, koska oli vaikea päästä samaan :D

Viikonloppunakin piti pyöräillä ja vaikka mitä, mutta olimme vierailulla Nokialla jälleen ja jotenkin siellä tarjoillaain aina jotain hyvää juotavaa ja lankean siihen. Ruoka on myöskin aina herkullista, se ei vaan ole niin turmiollista treenien kannalta.

Sunnuntaina oli meidän vuosipäivä ja se meni darraa parannellessa ja ihan käsittämätön olo oli suhteutettuna määrään jonka olin juonut. Vanhuus ei taida tosiaan tulla yksin... Juhlistimme sitten asiaa seuraavana päivänä menemällä Särkänniemeen. En ole sielläkään käynyt varmaan yli kymmeneen vuoteen. Oli se edelleenkin ihan superkivaa.

Maanantaina käytiin uimassa Kuusijärvellä. Piti olla siellä jo puoli seitsemältä, mutta kotiuduttiin reissusta vasta vähän ennen kuutta ja siinä sitten kaikkea säätöä. Sitten kun päästiin järvelle, treenikaverini tulikin jo järvestä, koska hänen piti lähteä. Onneksi oli teräsmies mukana ja vaikka hän olikin toivonut voivansa skipata uimisen, koska oli unohtanut ottaa puolet tavaroista mukaan, saatiinkin puuttuvat osaset lainaan. Hähä. Järvessä oli vähän ruuhkaa mukamas, mutta uin sellaisen kivan lenkin, joka oli suunnilleen 750 m. Sain pieniä vinkkejäkin, kun oli valmentaja uimassa vieressä mukana. Käännyn ilmeisesti liikaa kun otan happea ja se hyydyttää liikkeen. Pahus. Pitää siis kääntää päätä enemmän, mutta sitten alkaa pyörimään päässä. Lisää harjoitusta...

Tiistaina kävin taas juoksemassa. Särkysääri oli alkanut taas vaivaamaan enenevissä määrin. Selvisin kuitenkin tunnin juoksusta ihan kohtalaisesti. Aloin pohtimaan vaan lenkin jälkeen pitäisikö mennä hierojalle. Toukokuussa, kun kävin viimeksi, niin tähän asti selvinnyt sillä aika hyvin. Nyt ei tahdo enää venyttelykään auttaa.

Keskiviikkona pyöräilin 60 km ja siihen meni 2h. Matkan aikana tuli sellainen olo, että pitää alkaa opettelemaan noita geelejä. Vähän hyytyi loppua kohti ja treeni ei  mennyt senkään takia ihan niin kuin piti. Pääsin kyllä kokeilemaan sitä toista juomajauhetta, joka on tarkoitettu juuri pidempikestoisiin treeneihin ym. Se oli kyllä ihan toimivan oloista. Vaikkakin se 750ml pullo on ihan liian vähän. Pitää alkaa etsimään jostain hyvää telinettä satulan taakse. Loppumatkasta selvisi myös ihmettelemäni naksuminen pyörästä. 15 km ennen kotia tajusin, että sehän on satula, joka joka montussa naksahtaa vähän alemmaksin. Oli tosi siistiä ajella polvet korvissa... Senkään takia loppumatka ei mennyt ihan niin kuin piti. 

Eilen torstaina menin sitten sinne hierojalle. Olin kuulemma aika pahasti jumissa, taas. Samaa sanottiin edellisellä kerralla. Ihme juttu. Lupasin nyt kyllä itselleni, että menen vähintään kerran kuussa jatkossa, että ei menisi näin pahaksi. Treenaminen kiellettiin eiliseltä hieronnan jälkeen, mutta naapuri oli houkutellut minut mukaansa ratsastustunnille, joten en mitenkään voinut jättää väliin. Ja eihän se ratsastaminen nyt ole varsinaista treenaamista... :D

Onneksi menin. Se oli niin ihanaa. Edellisestä kerrasta oli päässyt kulumaan jo aivan liian pitkä aika. En edes muista tarkkaan milloin ja missä ratsastin viimeksi. Olin sattumalta huomannut pari viikkoa sitten Kodin Terrassa 30€ ratsastushousut ja 20€ nahkaiset turvakengät. Eurohunterin molemmat. Eli tuli hankittua puuttuneet välineetkin puolivahingossa valmiiksi tätä paluuta varten.
 
Heppa"tyttö" 

Vähän oli jutut hakusessa, mutta yllättävän hyvin meni. En edes tippunut. Norjanvuonohevoset ovat olleet kyllä aina unelmissani ja nyt sekin unelma toteutui :) Ne ovat aivan yhtä ihania miltä ne näyttävätkin.
 
Ratsunani oli Udna 9v tamma
Nyt voisin mennä maiskuttelemaan Skyrin uutuusmakuja, jotka valitsin, kun jostain ihmeen sattuman oikusta voitin Arctic Sport Addictsin Lumiunelmia blogin arvonnassa.

54 purkkia syötävää

Huomenna suuntana on Porvoo ja Tirmotri. Nähdään siellä, jos sinne joku on suuntamassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti