tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kamoissa

Muistin, että kirjoittelin alkuun urheiluvälineistäni. Se vaan taisi vähän tyrehtyä siihen, kun en osannut oikein päättää mistä kaikesta kirjoittaisin. Nyt tuli mieleen, että voisin esitellä näitä treenivarusteitani ja mitä käytän kisoissa. Valikoima on tullut varmaan kuvista ainakin melko tutuksi jo.

Juoksen milloin missäkin urheilukamoissa, jotka olen haalinut lähinnä alennusmyynneistä. Jouluna ostin mm. Rönischin kompressiojuoksuhousut ja tykästyin niihin kovasta, koska hyllyvä olemukseni ei ottanut niissä kipeää. Tilasin toisetkin tuossa vähän aikaa sitten Fitnesstukusta, merkkiä en muista, mutta ne eivät tahdo pysyä edes päällä, taisin vähän laihtua... Sen ansiosta voin jo juosta viime kesänä hankkimissani Niken sekopinkin värisissä shortseissa.

Alusvaatteina on ShockAbsorberin juoksuliivit, hiton hyvät, ja yhdet Triuphin TriAction liivit. Jälkimmäiset ovat kyllä jääneet aika vähälle käytölle ShockAbsorberien hankinnan jälkeen. Lähinnä salilla ja ehkä pyöräillessä tullut käytettyä. Kalsareina Niken Dry Fitit. Toimii kun mikään ei ainakaan hierrä.

Ironmanin haalarit, joita on nyt kaksi, ovat kyllä parhaat ikinä. Ne ovat päällä täysin huomaamattomat. Ei tarvitse miettiä vaatetusta ollenkaan. Minulla tuppaa nuo paidat nousemaan aina selästä, kun on niin iso pyrstö. Ja sitten toisaalta housut valumaan tai jotain muuta ärsyttävää. Vähän väliä pitää olla juostessa nykimässä jotain alas tai ylös :D Haalarit kuivuvat hetkessä uinnin jälkeen, niissä on tukeva kangas ja jonkun verran kompressiota. Nyt kun on kaksi niin uudempi saa toimia kisa-asuna ja vanhempaa on tullut käytettyä nyt aika paljon treenatessa. Muut kamat ovat siis jääneet vähän paitsioon. Hups. Täytyy nyt vaan koittaa olla käyttämättä puhki, koska niitä ei valmisteta enää :( Seuralta sain Sailfishin haalarin johon kuuluu "liivitkin", mutta se oli aika uimapuku materiaalia eli ei juurikaan mitään tukea. Tullut sitä käytettyä pyöräillessä, mutta taitaa sekin jäädä, koska haarapalan sauma hiertää nivusiin aika pahasti, ja uidessa märkäpuvun alla.
 
Maaliskuussa ostin 2XU:n märkäpuvun ja vaikka silloin hinta vähän hirvitti ja mietin, että olisin ostanut samalla hintaa ne kauan himoitsemani Louboutinit, niin puvulle olisi varmasti enemmän käyttöä :D Ei kyllä ole enää harmittanut tippaakaan, vaikka ne kengätkin olisivat todella kivat. Puku on kestänyt todella hyvin välillä pitkiksi venähtäneet kyntenikin. Muihin pukuihin en oikein voi verrata koska se on ensimmäinen märkäpuku minkä omistan.

Kello jota tuijotan on Suomessa ehkä vähän Polarin ja Suunnon varjoon jäänyt Sigma RC 14.11. Hinta-laatu suhde on mielestäni erinomainen, koska se mittaa matkaa ja näyttää sykkeen jopa uidessa. Kloorivedessä se ei toimi, mutta järvessä ja otsonipuhdistetussa altaassa kyllä. Se miksi itse löysin kyseisen kellon on se, että sykevyön mokkulassa on anturi, joka on valmistettu työpaikallani. Kello oli voittanut Saksassa 2012 jonkun paras tuote palkinnon ja sitä sitten hehkutettiin töissä. Anturia käytetään ensisijaisesti älykkäissä sydämentahdistimissa, jotka seuraavat kantajansa aktiivisuustasoa ja määrittävät sen mukaan sydämen lyöntitiheyden. Sen takia matkan mittaus uidessa ja pyöräillessä on vähän mitä on, koska siinä ei tule selkeää liikettä, mutta juostessa todella tarkka. Pyöräillessä se ei haittaa, koska pyörässä on erikseen mittari matkaa ja nopeutta varten, sekin Sigman.

Puvun alta pilkottaa myös Compressportin säärystimet. Ne ovat aivan ehdottomat ainakin itselleni juostessa. Turpoaa varpaat, nilkat ja sääret muuten niin pahasti, varsinkin pidempien matkojen jälkeen ilman noita. Alkuun käytin niitä myös isojen pohkeitteni takia, koska ne kipeytyivät ihan ihmeellisesti, kun en ollut tottunut juoksemiseen. Kestäneet käytössäkin ihan uuden veroisina. 

Nyt lomalla olen lisännyt varustelistaani Oakleyn Fast Jacket aurinkolaseilla. Hullun hyvät ja kestävät kuulemma haulikonkin :D eli ei kivet haittaa maantiellä polkiessa.
Fivefingeritkin tuli nyt vihdoin hankittua, kun teräsmies on hehkuttanut omiaan ja tykkään muutenkin kävellä kesäisin paljain jaloin.
Joroisilta löysin vihdoin kokoani olevat 2XU:n kompressiohousut. Joka paikassa ne ovat olleet loppu mistä olen katsonut. Niitä oli kehuttu ja olen aivan hurahtanut tähän kompressioon, koska se auttaa pitämään massani kasassa vaikka olenkin laihtunut.

Kyllä tämä varusteurheilu on ihanaa :D Saa hyvällä tekosyyllä ostaa kaikkea ihanan kallista, koska se parantaa suoritusta... Or not, mutta voi ainakin kuvitella niin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti