perjantai 30. elokuuta 2013

Suuntana Ahvenanmaa

Tässä sitä lähtövalmisteluja hääräilen. Kävin kevyellä pyörälenkilläkin. Meni vihdoinkin hyvin. Ollut vähän tahmeaa liikkumista aikaisemmin ja se on vähän huolettanut. Kuski kiihtyy, mutta vauhti ei. Sykkeet ovat siis nousseet turhan äkäisesti vaikka vauhti ei. Olenkin ollut hivenen huolissani onko nyt ylikuntoa puskemassa...

Uusi setti
Sunnuntaina tein pyörällä minuutin vetoja viisi ja samoin juostessa. Tiistaina lyhyitä juoksuvetoja tehdessä totesin sykkeiden vain nousevan jo alkumatkasta, kun kävelin. Vauhti oli ihan hukassa ja jalatkin tuntuivat aivan pölkyiltä. Olen nyt koittanut vaan venytellä ja olla rasittamatta itseäni, että häviäisi moinen. Eilinen uinti meni kyllä ihan kivasti ja äskeinen kevyt pyöräily. Sain pidettyä sykkeet aisoissa niin, että keskisyke oli lenkin päätteeksi vain 135. Hyvä hyvä.

HCT:stä löysin vihdoin edukkaat pyöräilyhousut, Ironman, joissa ei ole hillitöntä peräpehmustetta. Tuppaa takamus kipeytymään/hiertymään niissä normaaleissa pyöräilyhousuissa. Sitten tuollainen "hieno" toppi, jossa on vetoketju edessä ja taskut selässä. Halusin tuollaiset housut, koska haalari on toisinaan vähän hakala.

Huomasin tänään pyöräilemään lähtiessä, kun vedin säärystimiä jalkaan, että olen onnistunut saamaan toiseen jostain reijän :( Näyttäisi siltä, että se on napannut johonkin kiinni ja lähenyt sukkahousuista liiankin tutun silmäpaon tapaan hajoamaan.

Mutta nyt takaisin pakkailemaan ym. Laiva lähtee Helsingistä 17:30 ja on Maarianhaminassa 04:25. Melko aikaisin, kun startti on vasta puoliltapäivin... Tämä vaan tuntui olevan ainoa järkevä tapa päästä sinne ilman, että tulee kamalan kalliiksi.Kaiken lisäksi sinne saarelle tuntuu menevän ihan hiton huonosti mitään. Liian aikaisin tai liian myöhään. Lautoista en ottanut mitään selvään, kun käytin tunnin niiden reittien ja aikataulujen ihmettelemiseen. Takaisin lähdetään jo Lauantai iltana/yönä klo 23:45 ja Helsingissä 10:10. Toivottavasti tulee tänään illalla uni silmään. Paluumatkalla tulee uni varmasti, koska on niin pitkä päivä huomenna...

Toivotaan, että tulee onnistunut matka ja kisa :) 

2 kommenttia: