sunnuntai 18. elokuuta 2013

Katse kohti tulevaa

Vähän alkaa olemaan sellainen olo, että kesä loppuu, kun kisakausi loppuu. Siihen ei ole enää kuin kolme viikkoa. No onhan sitten jo syyskuukin. Selkeä kesän loppu. Ensi sunnuntaina on Helsinki City triathlon ja sain teräsmiehen innostumaan taas niin paljon, että hän on menossa sinne. Come back 16 vuoden jälkeen! Itse en tykännyt siitä niin paljon viime vuonna raskaan ja hämmentävän pyöräilyosuuden takia, että kisa taisi jäädä siihen yhteen kertaan. Ehkä :D Kahden viikon päästä itselläni on kisa Ahvenanmaalla ja sitten on vielä HyPy cupin sprintti. Sitten se oli siinä.

Pitänyt alkaa vähän miettimään mitä sitä sitten tekisi loppuvuoden. Kaipaan ainakin vaihtelua tähän kolmen lajin kehään. Alkaa tulemaan sellainen olo, että ihan kun oisin tehny tän joskus ennenkin... Voisin ainakin palata tankotanssin pariin eli siitäkin lajista tulee sitten enemmän juttua :) Salilla pitää käydä keräämässä lisää lihasta, mutta pitää silti vähän uida, pyöräillä ja juosta, että tuntuma säilyy. Ratsastamassakin voisi käydä. Pitää vaan enää keksiä miten ehdin tekemään tämän kaiken, kun töissäkin pitää käydä. Tätä settiä siis neljä kuukautta.

Tammikuussa ajattelin aloittaa taas tehotreenin tulevaa kesää ajatellen ja nyt on tavoitteena perusmatkat, kun sprinteistä jo selviää. Ja puolimaratonikin voisi olla paikallaan noin niin kuin sitä seuraavaa kesää varten, kun edessä pitäisi olla puolikkaat. Onneksi siihen on kuitenkin vielä aikaa...

Nyt pitää lopettaa kuitenkin haaveilu ja palata tähän nykyhetkeen ja alkaa siivoamaan, että pääsee sen jälkeen ruokakauppaan ja sitten uimaan. Vielä on kesää ja kisaa jäljellä, että pitää nyt jaksaa puristaa loppuun asti niin kuin kisoissakin :) 

Frisbeegolf rata puistossa

Kävelen siellä mielellän ja joskus juoksenkin, ei vain ole kauhean suuri
 
Tämän turboahdetun maastonakin kanssa


8 kommenttia:

  1. Moi!
    Mitä sä sunnnuntaista höpiset? Toi HCT:n on 24.8.2013 :)

    Mulla on sen jälkeen ittellä vielä syyskuun puolella tuo puolikas maraton. Tosiaan, en muista sanoinko sullekin siitä, että itseä harmittaa kun oon osallistunut niin harvaan triathloniin. Ens kesänä tykitän kalenterin täyteen. Päämatka ens kesänä Joroisten puolikas. Siihen lisäksi mietin neljää perusmatkaa ja varmaan neljää sprinttiä. Pitää kattoa mitä keksin sinne. Ehkä maratonillekin uskaltaudun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kato ku mä oon aina vähän sekasin :D Maanantaina duunikaveri kysy töissä "Mites meni viikonloppu?" Jäin miettiin niin... viikonloppu... mites se menikään. Piti oikeesti vähän aikaa miettiä mitä mä teinkään. Monelta sulla on lähtö?

      Aattelin itekin jotain juoksujuttua, mut kaikki maksaa niin ääliömäisen paljon. En mä haluu maksaa mitään 50€ (naisten kymppi) siitä et saan juosta 10km tjt. Voi olla et jää väliin ja kirmailen ilosesti vaan itekseni :P Ite aattelin et se 5-6 kisaa kesässä on soppeli. Palautumiseen voi mennä yllättävän kauan, et älä ny liikaa intoudu ;)

      Poista
  2. Mulla on lähtö 17:48... Onpa tarkka aika :)

    Noita juoksu tapahtumia löytyy yllättävän paljon, ihan ilmaisiakin, tosin niissä mitään ajanottoa ole, tai muutakaan sellaista. Itse kun kävin sillä "vihdin vitosella" lenkillä, niin se oli juuri sellainen söpö kyläyhdistyksen järjestämä tapahtuma. Siellä Ukkojumpan äijillä oli tanssiesitystä ja samoin oli martoilla jotain tanssitapahtumaa.

    Pitää kattella sitä kalenteria sitten tossa alku vuodesta ihan tarkkaan ja miettiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On :D Teräsmiehellä on 18:10 lähtö. Pitää koittaa kannustaa teitä molempia :) Yritän lahjattomana kuvaajana ottaa joitain kuviakin :P

      Pitää varmaan katella joku tuollainen juoksutapahtuma, koska onhan se porukassa kivempaa, kun yksinään jolkotella tuolla.

      Poista
    2. Olis tosi kiva juttu jos saat pariin kuvaan meikäläisenkin mahtumaan :) Tonne on tulossa meidän koko perhe mukaan, mutta luulen, että rouvalla on aika tekemistä meidän kolmen muksun kanssa. Toki varmasti yrittää saada kuvia, mutta saas nyt nähdä. Oon samassa lähtöryhmässä mun treenikaverin kanssa, niin meille tulee ihan hillitön kisa tosta kuitenkin :) Pidemmällä matkalla se voittais varmasti, mutta näin lyhkäsellä voi olla yllättävän tiukka tuo skaba.

      Poista
    3. Kuulostaa hyvältä :) Katoin sun numeron ni voi olla helpompo bongata sut massasta. Onnea matkaan sullekin ;) Koitetaan törmätä ees maaliviivalla jos ei muuten.

      Poista
  3. Olen menossa HCT:hen. Uinti voi olla kompastuskivi.... En ole ehtinyt uimaan vähään aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin se menee. Se altaassa uinti on ihan mukavaa, kun siellä ei ole mitään yllättävää :) Me tullaan hoodeille vasta illemmalla, mutta onnea matkaan jo etukäteen!

      Poista