perjantai 9. elokuuta 2013

Sattuuhan sitä

Pyörimään
Ensimmäinen työviikko loman jälkeen selvitty. Vähän on kyllä päässyt väsy iskemään, kun ei yhtenäkään iltana päästy ajoissa nukkumaan. Aikaisintaan klo 23 ja sekin oli vaan yhtenä iltana... Muut oli sitten lähempänä puoltayötä... Jätinkin sen tähden vähän treenejä vähemmälle ja kevyemmälle tällä viikolla. Yhtenä syynä oli myös dramaattisesti pahentunut säärisärkyni, joka ryöstäytyi käsistä viime yönä ja en nukkunut kuin viisi tuntia.

Tiistaina oli kevyt 18 km lenkki pyöräilyä. Satula oli edelleen vähän liian alhaalla. Varmaan vaikutti sekin tukkoiseen pyöräilyyn Tirmossa lauantaina. Yllättävän hankalaa saada se takaisin siihen oikeaan korkeuteen vaikka se tuntuu olevan sopiva, kun käy kokeilemassa. No sitä on taas nostettu, mutta en ole käynyt nyt ajelemassa. Ehkä huomenna.

Torstaina menin töiden jälkeen hetkeksi taas Suomen rivieralle, kun oli niiiin ihanan lämmin ilma. Vähän tuli uiskenneltuakin, mutta enimmäkseen vaan oleilua. Kahdeksan jälkeen tuli vielä sellainen intopiikki, että päätin lähteä juoksemaan. Se into kyllä taisi hukkua hikeen aika nopeasti... Oli ehkä aavistuksen liian lämmin ja kostea ilma juoksenteluun. 

Menin särkevän jalkani kanssa tuossa sitten päivystykseen kärsittyäni siitä töissä puoli päivää. Jalkaa siis särki kauttaaltaan. Pakaralihas, takareisi, pohkeen veti ihan jumiin ja varpaiden särkeminen tuli siihen vielä kivana lisänä. Kipuun kun ei auta tavalliset särkylääkkeet edes, niin sai nöyrtymään. Kävelykin meni niin ontumiseksi ja jalka meni välillä alta. Ei meinannut lääkärikään ensin uskoa sääressä olevaa kipua iskiaksen aiheuttamaksi. Piti sitten tökkiä kipeästi hermon alkupäähän, että uskoi. Kauhea kasa lääkkeitä ja taitaa olla jonkinlaisen pakkolevon paikka nyt :( Nooh jos sitä ihan vähän vaan pyöräilee ja ui niin ei se hermo nyt voi siitä nyt niin kauheasti kärsiä... Juoksu taitaa olla vähän nou nou :/ Just kun se alko sujumaan edes hivenen paremmin. Toivottavasti nyt paranisi tuolla Voltaren, Sirdalud + Panacod yhdistelmällä, ettei tarvitsisi enempää kärsiä ja himmailla ja ravata lääkärissä.

Ironmanin facebook sivulla oli tuossa viikolla hilpeä kuva. Tunnistan itseni ainakin kuvasta :D Stop watch on nähty useasti, mutta Sheer exhaustion voisi myöskin olla hyvin mahdollinen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti