lauantai 11. lokakuuta 2014

Ongelmana iho

Minä olen yksi niistä onnettomista, joilla on aikuisiän akne. Ongelma oli jo teininä, mutta kas kas tämä hormonaalinen ehkäisy piti ongelman pitkään kurissa, kunnes totesin reilu vuosi sitten, että nyt riittää. Se on jännä, että naisille syötetään ihan surutta naishormonia, niin kuin siitä ei olisi mitään haittaa, mutta sitten mieshormoni on ihan nou nou... Onhan molemmissa hyvätkin puolensa, mutta on se tässä tullut itse havaittua miten herkkä systeemi elimistö on. Ei sitä pitäisi keinotekoisesti mennä härkkimään huvikseen, olen sitä mieltä.

Ihoni kunto lähti huononemaan kesällä. Olin melkein ehtinyt jo huokaisemaan helpotuksesta, että ongelmat ovat historiaa, kunnes kupliminen taas alkoi. Hikoilu ja kaikki urheilun aiheuttamat rasitteet tekivät varmaan osansa ihollekin. Vähän harmitti, mutta koitin vaan olla välittämättä asiasta. Töissä ongelma on vähän piinava, kun ei saa käyttää meikkiä. Vaikka sen tietää, että ei se pistä niin muiden silmiin, mutta itsellä on vähän kiusaantunut olo asian takia. Varsinkin, jos on oikein paha päivä.

Olin jo alkuvuodesta bongannut tämän HydraFacial hoitomuodon ja se vakuutti insinöörinkin. Siinä shittu imetään ihosta eikä tehdä normaalia mekaanista puhdistusta, mikä on ollut mielestäni todella ikävää aina. Otin itseäni niskasta kiinni viikko sitten ja varasin ajan hoitoon vihdoin Pähkinärinteessä sijaitsevaan Hoitohuone Lightenessiin. Paikka oli oikein viihtyisä ja hoitokin oli miellyttävä, vaikka se ei varsinaisesti mikään hemmotteluhoito olekaan. Kyllä sitä itse ainakin vähän kärsin, jotta saan paremman näköisen ihon. 

Hoidosta ja sen tuntemuksista on monia mielipiteitä. Omasta mielestäni se ei sattunut juuri lainkaa ja oli huomattavasti miellyttävämpi kuin nämä mekaaniset versiot. Aikaisemmin olenkin suosinut lähinnä ultraäänellä tehtävää puhdistusta. Siinä oli kolme eri vaihetta ja toisessa imettiin ihosta epäpuhtaudet. Lopuksi sain nähdä mitä kaikkea sieltä oli lähtenyt... Huhhuh... En oikeastaan yllättynyt näkemästäni, mutta olihan se vähän ällöttävää :D Varmaan ruokalusikallinen mämmiä oli irronnut. Hoito kesti n. 45 min. 

Sain mukaani Exuviancen tuotteita, joiden pitäisi vielä parantaa ihoani. Jatkohoitoon menen parin viikon päästä, kun iho todennäköisesti villiintyy entisestään, kun se alkaa puhdistumaan. Pitää varmaan ottaa tavaksi käydä säännöllisesti kasvohoidossa, että iho pysyisi kunnossa. Olen niin onnellinen nyt, kun ihoni ei ole näyttänyt aikoihin näin hyvältä! Pitkästä aikaa hymyilyttänyt oma peilikuva, kun ei ole miljoona näppylää masentamassa heti aamusta, kun katsoo peiliin.


Käsittelyn jälkeen eilen illalla, kasvot loistaa, mutta myös ilosta :D
Muutos oli niin suuri, että tekijän kanssa harmiteltiin, kun ei otettu ennen ja jälkeen kuvia.

Sen verran pitää tunkea vielä urheiluakin tähän, että kävin juoksemassa vetoja, mutta jalat on edelleen ihan hellänä salista. Meno oli aika tahmeaa ja tehot yllättäen hukassa. Oi voi... Taitaa tulla huomisesta vähän rankka. Päätin sitten vihdoin, että menen juoksemaan Newtoneilla. Olin tasapainotellut Mizunoiden ja Newtoneiden välillä ja juoksin vanhoilla kisakengilläni, eli Mizunoilla, tänään. Totesin, että kaltaiseni huonokin juoksija pystyy juoksemaan kevyemmin Newtoneilla, tai siltä se ainakin tuntuu, joten niillä mennään.


Huomisen numero ja chippi
Nyt sitten katsellaan Konan kisaa Hawailta ja syödään pizzaa. Tankkaan huomista varten huolella :D Venytellä pitäisi vielä ja toivon, että reidet alkavat taas toimimaan, kun kisafiiliskin löytyi numeron ja Hawain kisan katsomisen ansiosta.


Kisastudio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti