lauantai 4. lokakuuta 2014

Joka päivä on juhlapäivä

Mutta, tänään on erityispäivä, koska on eläintenpäivä, korvapuustipäivä ja minun synttärit! Yksi vuosi mittariin lisää siis.  

Piti aloittaa juhliminen jo eilen rentoutumalla mukavasti viinilasillisen äärellä kotona, mutta työ sekoitti suunnitelmat ja vietinkin illan töissä tehden "kevyen" melkein 12 h päivän... Sen jälkeen olin niin väsynyt, tosin henkisesti ehkä enemmän, että lähdin juoksemaan vetoja ja unohdin punkut. Se oli ehkä ihan hyvä ratkaisu, koska sen jälkeen tuli aika hyvä olo ja kärttyisyys tiessään. Sauna hoiti loput stressit tiehensä.

Tänään heräsin ensimmäisen kerran puoli yhdeksän aikoihin ja kuuntelin, että sataa ihan kaatamalla, mietin hetken taloyhtiön pihatalkoita joiden piti alkaa yhdeksältä ja käänsin kylkeä. Tuntia myöhemmin jaksoin sitten harkita melkein kymmenen tunnin yöunien jälkeen heräämistä. Rauhallisen aamupalan jälkeen lähdin minäkin pöllyttämään pihaa. Paras saavutus taisi olla päivän aikana nuo meidän timantti tuijien uusi ilme. Olivat saaneet olla aika koskemattomina nämä kolme vuotta, kun en tiennyt oikein mitä niille voisi tehdä. Nyt ne on siis leikattu ja siistitty. 

Sain aamulla teräsmieheltä lahjankin. Uudet Salomonin Speedcross 3set. Edelliset oli 2set ja oli nappulat kuluneet pohjista jo aika sileiks :D Hyvin saman näköset, mutta erojakin löytyi. Aivan ihanat! Pitää nyt vaan välttä asvaltilla seikkailua noilla, kun kulutin edelliset turhan nopeasti sen takia.

Pysyy metsässä taas polulla
Käytiin syömässä pihalla huhkimisen jälkeen juhla illallinen Hyvinkäällä Hiilloksessa ja nyt voisi siirtyä sen punkun pariin ja jatkaa hurjaa juhlimista. Kai sitä prinsessakakkuakin voisi palan maistaa ;)

2 kommenttia: