sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Messuilla ja muuta mukavaa

Ei tullu messuilla vastaan niitä tarjouksia mitä olin vähän odottanut. Odotukset syntyivät siitä, mitä oli viime vuodelta kuullut. I love me messut oli ihan positiivinen yllätys. Paljon oli väkeä ainakin lauantaina. Naisia suurin osa, mutta niin oli tarjontakin enimmäkseen naisille suunnattu. Itselläni päätähtäimenä oli nämä näköleikkaukset, ei siis ulkonäkö, vaan ihan että ei olisi sokea myyrä enää. Medilaser, Silmäasema ja Femtolasik tuli kierrettyä ja pitää nyt katsoa mistä saa edukkaimman version Smile- operaatiosta.

Ostoskoriin tarttui myös ShockAbsorberin kahdet liivit, toiset juoksuliivit integroidulla sykevyöllä ja toiset sali ym liivit eli vähän kevyemmät. Lisäksi kaupan päälle vielä kalsarit. Pitää kokeilla niitä juostessa, jos eivät hankaisi. Sain meinaa viikko sitten puolimaratonilla Niken drifit kalsareista ihan jäätävät hankaumat sisäreisiin. Ihan vaan sen takia, kun kaikki lyhytlahkeiset housut rullautuvat ylös, mutta en ollut ikimaailmassa odottanut tuollaista lopputulosta. Pelkät trikootkin tekivät Pullukka runissa sen, että takasauma hankasi muuten vaan... Vaikeeta. Pitää juosta triathlon haalarissa niin ei hankaudu mikään... 

Parit tissit ja kalsarit

Sain myös hienon korun, kun satuin sopivasti kohdalle. Koru on amerikkalaisen Good Work(s) systeemin aikaansaannoksia ja jokaisen tuotoista menee 25% hyväntekeväisyyteen. Suomessa niitä maahantuo Felicita. Vaihtoehtoja oli ihan hitosti, mutta miellyin, ihme sinänsä kaiken sen kimalluksen keskellä, ihan vaan nahkaiseen rannekoruun. Väri oli vaan niin passeli. En tykkää käyttää rannekoruja, kun vasemmassa on kello ja ne pitää sitten laittaa oikeaan ja kun olen oikeakätinen, ne sitten kolisee joka paikkaan. Tämä ei kolise :)

Nätti ranneke
Tänään pääsin taas uimaan. Ai että olikin huippua. Uitiin mm. 20x25m vetoja 20s palautuksilla. Oli aika rankkaa, mutta kivaa. Minulta testattiin myös liikkuvuus, kun ilmeisesti näytti kaikesta huolimatta vähän erikoiselta. Tuli sanomista ja jumppaohjettakin. Tajusin kuitenkin mikä oli mennyt kesän aikana salakavalasti vikaan. Kiersin yläkroppaani ihan liikaa. Tai en tiedä miten kauan se on ollut, mutta joka tapauksessa keveni kummasti, kun lopetin turhan pyörimisen. 

Uin kaiken kaikkiaan 2.3 km ja ei jäänyt kuin 300 m loppuverraa vaille vajaaksi koko ohjelma. Aikaa menikin sitten melkein 1½ tuntia. Ihmeen kevyesti meni silti. Seuraavan kerran pääsee taas pulikoimaan keskiviikkona.

Huomenna menen koittamaan taas painoja salille. Jalat kiittää edelleen perjantaisesta, mutta sillä se lähtee millä on tullutkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti