sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Selvisin hengissä

Kyllä nyt tuntuu se 12 h treeniä. Perjantain salilla riehuminen varsinkin. Sain myös mukavan "yllätyksen", koska olin unohtanut jo asian. Sain bloggaripassin GoExpoon! Ihan mahtavaa. Saan hengata siellä vaikka joka päivä. Pitää varmaan lähteä perjantaina töistäkin vähän aikaisemmin, jos vaikka kävisi siellä samantien pyörähtämässä ;) 

Itselleni tämä on neljäs kerta kyseisillä messuilla ja nyt vähän erilaisena messuvieraana. Kaksi vuotta sitten bongasin sieltä sen Kuusijärvi triathlonin kokeilusarjan ja siitä tämä hulluus sitten lähti. Nyt täytyy kyllä varmaan vähän suunnitella mitä siellä katselee ym., että saan jotain järkevääkin kirjoitettua tänne messuista. Normaalisti se kun on tupannut olemaan vaan sitä ympäriinsä haahuilua.

Perjantaina tuli sitten salilla rehkimisen lisäksi, juostua kevyesti 45 min ja uitua. Meni uimisen aloitus vähän juoksemiseksi, kun luulin unohtaneeni pyyhkeen... Olin vain jotenkin niin titityy, että huomasin uinnin jälkeen pyyhkeen olevan pukuhuoneen penkillä. Hyvä minä... Uinnistani teräsmies löysi heti korjattavaa ja se taisi olla se mikä oli jarruttanut menoa. Minulla oli alkanut jalat jäämään auki potkujen välillä. Ihme juttu tuollainenkin. En tiedä mistä tullut ja miten kauan ollut, mutta nyt sujui loppua kohden paljon paremmin, kun vain muisti ne lepattavat jalat.

Lauantaina oli 1½h pyöräilyä kovaa ja vähän kovempaa. Sitten juoksin 30 min kovaa ja vähän kovempaa. Juostessa vauhdit ei edelleenkään päätä huimaa, mutta vähitellen alkaa vauhti kuitenkin paranemaan. Juoksun aikana alkoi sattumaan koko ajan enemmän vasempaan jalkaterään. Olin vähän oh shit, nytkö tuli ensimmäiset damaget tästä treenaamisesta. Pelkäsin ihan tosissani rasitusmurtumaa, kun ei lakannut sattumasta koko iltana kävellessä.

Urheilun jälkeen syöksyin ontuen Helsinkiin hakemaan mittatilausfarkkuni Nomosta. Kävin myös kaverin kanssa kahvilla ja testaamassa Burger Kingin. Mjoo olihan se ihan sellaista samanlaista kuin muuallakin, että ei mitään ylläreitä. Jono oli edelleen tuskastuttavan pitkä. Kassa näytti toimivan ihmeellisissä sykleissä. Välillä siinä oli neljä tyyppiä ja sitten, kun tuli esim. meidän vuoro, niin siinä ei ollut hetkeen ketään. Okei en tiedä miten noissa pikaruoka mestoissa systeemit toimii, mutta ei se ihan kamalan tehokkaalta vaikuttanut.

Tänään oli jälleen kolmetuntinen pyöräily. Olisi pitänyt juostakin vielä vähän pyöräilyn päälle, mutta jätin sen väliin eilisten kipuilujen takia ja luulisin, että 20 km tottumattomalle riittää yhdessä viikossa. Nyt ei ole kylläkään sattunut jalkaan, että taisi olla vain jokin kramppi tai jotain, kun meni tiikerirasvalla ja lihasrelaksantilla. No näillä jaloilla ylipäätään ei viitsinyt lähteä edes kokeilemaan, kun kävelykin on edelleen vähän haastavaa. Olin pyöräilyn jälkeen kuitenkin yllättävän hyvissä voimissa, kun vertaa viime viikkoiseen olotilaan. 

Ensi viikon lepoviikko tulee kuitenkin sopivasti. Vaikka pää haluaisi vielä jatkaa jalat ei enää kanna. Huomenna ei ole mitään. En tiedä vielä pitääkö tässä järjestellä niitä harvoja treenejä jotenkin uudestaan messujen takia. Suunnitelmat on vähän vielä auki. Messuja odotellessa :) 

2 kommenttia:

  1. Haa. =) Mää en oo ikinä ollut GoExpossa mutta nyt pääsen sinne kans tolla bloggaajapassilla, ihan kiva mennä kattomaan minkälainen meininki siellä on ja tulee vähän vaihtelua näissä kotiympyröissä olemiseen. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Ne on hyvät messut. Mullakin vähän pienet ympyrät ku käy vaan tyyliin töissä ja treenaa :D et hyvää vaihtelua itellekin. Olit menossa sunnuntaina ilmeisesti, kattoin sun blogista, ni ehkä tuun itekin vielä sillon sinne. Oon täs vähän pähkäilly et jaksaisko mennä kahtena päivänä. Ehkäpä ehkäpä, ku nyt ois muitakin liikkeellä. Teräsmies taitaa kyl vähän mököttää, ku sille ei oo ku yks lippu.

      Poista