sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Hyvinhän se meni

Ensimmäinen viikko taputeltu. Seitsemän tuntia kuulosti alkuun aika kauhealta määrältä, kun ei ole sellaiseen tottunut. Tietysti riippuu treenien tehoista ja miten saa nukuttua ja vähän kaikesta miten jaksaa treenata. Vuosi sitten tämä viikko olisi ollut jo ihan killeri yksistään sen takia, että en osannut uida kunnolla. Kyllä se kaksi kilometria uintia edelleen on haastavaa, mutta ei enää mahdotonta.

Ekan viikon setti
 Torstaina Omegaveivi näytti vihreää valoa ja menin polkemaan 1½h pyöräilyn wattbikella. Se oli ihan jees. I ja II alueella pyörittelyä. On se silti vaan niin tylsää... Ulkona tuo aika olisi mennyt ihan heittämällä. Tätyy vaan kestää.

Perjantaina oli edessä harvinaisen kova, itselle siis, koitos eli 2 km uinti. Se jäi 100 m vajaaksi, koska olen vain niin hidas. 300 m tekniikka kikkailuakin vei oman aikansa ja 1 km pullarilla ihan hyvää vauhtia itselleni. En kehdannut enää venyttää viisi yli kymmenen vaan lopetin. Siivojienkin pitää päästä joskus kotiin. Pitää aloittaa ensi kerralla viisi minuuttia aikaisemmin niin ehdin uida sen viimeisenkin satasen.

Lauantai meni sitten ihan rötvätessä. Tänään kävin polkemassa pari tuntia wattbikella ja juoksin päälle 20 min. Taisin onnistua juomaankin edes lähes tarpeeksi. Nestettyäminen on ollut aina vähän ongelma, kun ei tahdo imeytyä. Olen liian kuiva tyyppi. Olenkin koittanut juoda töissäkin enemmän, että elimistö tottuisi hyödyntämään saamansa nesteen.

Aivan jäätävä hiki
Kaikki on ollut PKta, että ei ole tullut vedettyä verenmaku suussa, niin kuin minulle on vähän liian tyypillistä. Todella hyvää treeniä siis tällainen vaihteeksi. Pysyy homma miellyttävänä.

Yksi tyhjä ja melkein tyhjä toinen pullo
Ensi viikko on sitten vähän rankempi. Silloin olisi tarkoitus rypistää jo peräti 8 h. Taas hurjaa itsensä ylittämistä.

MA: lepo
TI: Venyttely + 2 km uinti (nyt menee koko matka!)
KE: Juoksu 1h + tankotanssi
TO: Pyöräily 1½ h
PE: Uinti 2 km
LA: Pyöräily 1 h
SU: Pyöräily 2 h 15 min  + juoksu 20 min

Paljon on kaikkea, mutta onneksi huomenna saa vielä nukkua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti