torstai 28. marraskuuta 2013

Päivistä loppuu tunnit

Töissä tullut pitkiä päiviä tällä viikolla vielä sen lisäksi, että olen törkeän väsynyt viikonlopusta. Olen nukkunut todella sikeästi, mutta herään tietyn ajan jälkeen. Taidan käydä hieman kierroksilla edelleen. Asiaa ei tietenkään yhtään auta, että duunissa on vähän hektistä. Lauantaina olisi wattbike kisat Tampereella ja 20 km pitäisi jaksaa puristaa. Toivottavasti saisin nukuttua kunnolla edes ennen sitä.

Olen kuitenkin jaksanut vähän urheilla tällä viikolla väsymyksestä huolimatta. Tiistaina oli toinen venyttely tuntini ja se oli ihan yhtä hauskaa kuin ensimmäiselläkin kerralla. Osallistujiakin oli pari enemmän. Positiivista. Sen jälkeen kävin uimassa 950 m. Kyllä se kyljen käyttäminen oli taas ilman märkkäriä vähän hankalampaa, mutta puristin sen sieltä. Samalla myös kakstahtipotku alkoi sujumaan, kun vartalon kierto parani. Voisin melkein sanoa, että helppoa, kun sen osaa. Eilen kävin jälleen rääkkäämässä nahkaani tangossa. Sekin meni vähän paremmin kuin viikko sitten, mutta voimat olivat hukassa vieläkin viikonlopun jäljiltä.

Nyt koitan huilia vähän nämä pari päivää, että jaksan Tampereella lauantaina. Huomenna on kyllä tiimin virkistysilta... En kyllä aio juoda mitään alkomahoolia, koska viime vuonna tuli kyllä otettua tämänkin vuoden edestä... Että enköhän selviä siitäkin ihan kunnialla :D Niin ja sunnuntaina pitää jaksaa mennä vielä töihinkin... Noh koitan höpötellä jotain parempaa ensikerralla, kun tästä tuli tällainen jutun tynkä vain. Seuraavaksi unta palloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti