perjantai 22. marraskuuta 2013

Kiirettä pitää

Kotityöt tekemättä, kun päivässä ei tahdo tunnit riittää töiden jälkeen, mutta treenattu on :D Ei paljon, mutta tarpeeksi. Viime viikonloppukin jätti vähän väsyneeksi enkä usko, että tämä leiriviikonloppu yhtään parantaa tilannetta. Vaikka olin viimeksi kirjoitellessani ihan tööt niin menin silti illalla polkemaan watteja ja vähän heiluin kuntosalin puolellakin. Ei huono saavutus siltä päivältä.

Maanantaina oli jälleen kauan odotettu hieronta. Sen jälkeen sujui tiistaina ensimmäinen venyttelytuntini omalta osaltani ainakin yllättävän hyvin. Hyvä, että vetäjä edes taipuu jotenkin. Se oli varsin hauska tunti, mutta ai ai ihmisillä on kehonhallinta vähän hakusessa. Kehonhuolto on selvästi liian pienessä roolissa monella ;) Ensi tiistaina uudestaan. 

Uinti suijui venyttelyn jälkeen kumman hyvin. Ehkä siinä on yksi hyvä syy venytellä vähän aktiivisemmin. Toivon, että muutkin huomasivat vaikutuksen. Itselläni ainakin vartalon kierto tuli paljon helpommin. Nyt uin jo 900 m puoleen tuntiin. Ai että tuntuu hyvältä, kun se sujuu :)

Keskiviikkona meinasin mennä taas polkemaan watteja ennen tanssia, mutta viikonloppu mielessä jätin watit vain lämmittelyksi. Tanssitunti oli kyllä ihan tarpeeksi rankka tällä vireystasolla. Havahduin tunnilla huomaamaan, että kyllä sitä alkaa saavuttamaan sen vanhan tason vähitellen. Jaksaa pitää jo tangosta aika hyvin kiinni ja ihokin alkaa vähitellen tottumaan. Yksi pyörähdys, joka ei viikko sitten sujunut millään, meni tällä kertaa laakista. Muutaman muunkin liikkeen, jotka olivat tuntuneet aikasemmin toivottomilta, sain onnistumaan. Onnistuin myös polttamaan jalkapohjani :D

Eilisen pyhitin levolle, mutta meinasi taas työpäivä venyä uhkaavasti ja pelkäsin jo viime viikkoisen toistumista, mutta ei kuitenkaan ja parempi niin. Kotiin päästyäni olin niin väsynyt, että pikku päikkäreistä tuli parituntiset. Ei onneksi vaikuttanut mitään yöuniin. Nukuin maukkaat kahdeksan tuntia ja nyt pitäisi alkaa valmistautumaan leirille. OMG mitä otan mukaan ja mitä syön välipaloina ja zoomerit jäi ostamatta ja... No pieni paniikki pitää mielen virkeänä. 

Koitan ottaa kuvia leiriltä tai ujuttaa niitä jostain. Tähän en valitettavasti ole keksinyt/ehtinyt ottaa yhtäkään kiitos kiireen ja pimeyden. Tankotunnilta en ole vielä kehdannut ottaa yhtään kuvaa, koska en koe olevani vieläkään kauhean kuvauksellinen varsinkaan pääalaspäin :D 

Pitäkäähän te muut virkistävä viikonloppu, kun minä ja muutama muu rääkätään itsemme hengiltä. Maanantaina töihin lommoposkisena, silmät ristissä ja vapisevin jaloin ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti