sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Tekniikkaa ja voimaa

Pahuksen pimeys, kun tekee niin veteläksi. Ollaan taas päästy siihen vuodenaikaan, kun aamulla herää on pimeää ja töistä lähtiessä on pimeää. Itsestäni ainakin tuntuu siltä, että voisin nukkua vaan. Ainakin, kun aamulla soi herätys itseltäni kestää melko kauan edes tajuta mikä se ääni oli ja mikä päivä on ja voi ei pitääkö jo nousta ylös. Vaikka olen yleensä ollut herätyksen soidessa ihan pirteä. Sitten aamupalaa syödessä tajuan vasta, että eihän tässä nyt niin väsynyt olekaan. Kaikesta kauheudesta huolimatta nämä vuodenajat ovat kyllä ihan mukavaa vaihtelua :) Joka vuodenajassa on kuitenkin ihan omat fiiliksensä.

Kaunis aamu vaihteeksi, kun koiran kanssa aamulenkillä
Keskiviikkona kävin polkemassa sen tekniikkatreenin. Lämmittelin TA1:llä 15 min ensin, sitten 5 x 4 min, 1 min palautuksella nouseva kadenssi. Itsellänihän kadenssit menivät  80 85 90 95 100. Oli aika mielenkiintoista varsinkin, kun huomasin kotona käppyrää tutkiessani, että oikea jalkani on aivan surkea... Ympyrä jää aika vajaaksi. Ei se vasenkaan täydellistä vielä tee, mutta oikea oli huomattavasti huonompi. Masentavaa.

Vähän sykkeistäni tekniikkatreenin ja lämmittelyn aikana. Tasaisesti kohosi.
 
Zone 2:lla enimmäkseen


Tämä havaito sai miettimään miten lähtisin tekemään lihaskuntoa nyt sitten. Tankotanssissa saa hyvin, todella hyvin, yläkropan treenattua, mutta jalat jäävät vähän vähemmälle. Keskiviikon tanssissa onnistuin jotenkin saamaan alaselän vasemmalta ihan solmuun, kun pingersin yhtä liikettä niin kovasti, että kylkikin oli aivan mustelmilla :D Se on aika hyvin, koska en kärsi mustelmista kovin herkästi.

Perjantaina menin uimaan vaikka olin ihan valmis taas nukkumaan, kun piti lähteä. 

Tuonne kylmään piti taas mennä

Onneksi menin, koska kuvattiin meidän uimista. Odotan kauhulla miltä virtahevolta näytän tällä kertaa... Katsotaan niitä varmaankin tiistaina ja pidän ehkä ensimmäisen venyttelynikin silloin. 

Lauantai oli taas löysäilyä varten. Piti käydä kaupassa kuitenkin, kun jääkaapissa oli enää valo ja etsiä iltalaukku tulevana perjantaina olevia HyPyn 10v juhlia varten. Iski pieni paniikki, kun tuli viesti viikolla, että miehillä tumma puku ja naisilla iltapuku. EIHÄN MULLA EDES OLE ILTAPUKUA! oli ensimmäinen ajatus. No onneksi löytyy kuitenkin yksi aika sopiva puku, että ei tarvinnut sitäkin lähteä ostamaan. Laukkukin löytyi pienen pähkäilyn ja muutaman kaupan tarkastamisen jälkeen. 

Tänään menin taas polkemaan ja siinä sitten tunnin polkiessani ja katsellessani käyrää joka vaikutti surkealta oikean jalan puolesta, tulin siihen tulokseen, että menen vielä vetkuttamaan salin Kinesis laitteita. Ei niitä naruja siis, vaan samaan sarjaan kuuluvia ns. normaalimpia hökötyksiä. Kokeilin kuutta eri laitetta. Jaloille neljä, käsille ja vatsalihaksille yksi. Ihan mielenkiintoisia. Ei tarvitse pelata painojen kanssa, mikä miellyttää itseäni ainakin helppouden takia. Eikä ole liikaa tai liian vähän. Alan tekemään tätä joka kerta, kun salille menen polkemaan ja/tai tanssimaan. Toivottavasti alkaa oikean jalankin asteet paranemaan vähitellen.

2 kommenttia:

  1. ILTAPUKU??? Okei, nyt ilmoitan siipalle olevani hyvin vahvasti estynyt! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs nyt vielä hätäile :D smart casual käy myös. En maininnut sitä, koska en uskonut sillä olevan vaikutusta, mutta älä nyt jätä tulematta minun juttujeni takia ;) Toivon vain, että kukaan ei tule farkuissa. Itsehän olen ihan onnessani, että saan vihdoinkin käyttää tätä mekkoa, eikä sekään ole ihan iltapuku.

      Poista