tiistai 5. marraskuuta 2013

Käyrää pukkaa

Jälleen havahdun siihen, että on jo tiistai ilta. Mihin kaikki aika katoaa... Tuntuu, että työpäivätkin menevät nykyään aivan hujauksessa. Kai sitä tekemistä on vain niin paljon. Ja itsellä todella hyvä fiilis koko ajan, niin on kiva tehdäkin paljon kaikkea koko ajan hetinytäläpälä. No itseni tuntien kohta taas iskee väsy mitä todennäköisimmin, eikä sitten jaksa tehdä mitään.

Perjantaina oli ihan huippu kaudenpäättäjäisilta! Käytiin myös vähän läpi ensivuoden asioita mm. uusia asuja ja triathlonkoulua, joka alkaa taas helmikuussa. Itse olin siinä tänä vuonna ja kyllä kannatti :) 30 hypyläistä hyvää ruokaa ja juomaa ja juttua. Lupauduin myös vetämään venyttelyjä tiistaisin ennen uintia. Voi veljet osaankohan mä :D Pitää varmaan oikeasti suunnitella kerrankin jotain mitä tekee. Saa nähdä miten nämä teräksiset kaverit taipuu. Voi olla aika moisia rautakankia ;)

Pullaa urheilijoille

Palkintoja urheilijoille

Niin ja olin aivan unohtanut, että tulin jaetulle (toinen voittaja) ensimmäiselle sijalle HyPy-cupissa \o/ Palkinnoksi saatiin 50€ lahjakortit endurance sportiin ja 20€ Fillari centeriin. Newtonin kengät houkuttais, et vois olla loistava tilaisuus hankkia sellaiset, mutta haluaisin päästä sovittamaan Gravityjä jonnekin ennen kuin uskallan tilata, en vain tiedä missä niitä olisi... Tietääkö joku muu?


Lauantaina, kun olin saanut hoidettua kasaantuneita kotitöitä ja muuta idlausta, ihan ehdotonta hommaa, olin lähdössä juoksemaan, kun huomasin OMG ulkona sataa. Kaatamalla. Katsoin sadetutkasta, että sateen pitäisi loppua neljään mennessä. Istuin sitten sohvalla odottamassa puoli tuntia ja kyllä se loppuikin. Kävin kirmaamassa 40 min ja 6.5 km. Olisin voinut juosta pidempäänkin, mutta tuli jo niin pimeä ja sukat alkoivat olemaan niin märät, että lyhensin matkaa alkuperäisestä suunnittelemastani 9 km. Hämmästyin kotona keskisykettänikin joka oli vain 146. Kai niitä ihmeitä tapahtuu edelleen.

Valinnan hetki lähestyi, että juostako 9 km vai kääntyä kotiin ja tyytyä 6.5 km
Sunnuntaina kävin haahuilemassa SkiExpossa ja selvittelin, kun huomasin siellä olevan näitä silmiä operoivia tahoja, että mitä maksaisi jne. jos sellaiseen menisin. Neljä vaihtoehtoa taisi olla ja katson niitä tarkemmin, kun kerkiän... Kävin myös Wattbike kojulla höpisemässä ja selvisi sellainen hyvä ominaisuus, että kun tökkää muistitikun vekottimeen ja luo profiilin niin voi tallentaa treeninsä sinne ja sitten kotona analysoida niitä tarkemmin koneella, kun lataa ilmaisen softan vielä wattbiken sivuilta. Ai että :D En ole ehtinyt kauheasti vielä perehtymään siihen, mutta alla jonkinlainen kuva polaarisesta käyrästäni. Aika häröltä näyttää... Rakastan vain kaiken laista käppyrää ja dataa niin tämähän on aivan taivaan lahja minulle.

Suoraan softasta
Kuvan sain siis sunnuntai iltana polkemastani 45 min treenistä jonka pilkoin kolmeen 15 min osaan ja välissä parin minuutin palautus. Treeni oli siis TA1-TA2 ja tehoalueet määritellään 3 min testin perusteella. Aikaisemmassa postauksessani linkkasin testin perusteella saamani tehoalue talulukon eli TA1 on 85-108 W ja TA2 109-131 W. Ei siis tarvitse aina vetää ihan täysiä :D Treeniohjelma on myös wattbiken sivuilta suoraan. Kaikki on ajateltu valmiiksi, mikä taas sopii minulle paremmin kuin hyvin. Ei tarvitse kuin tehdä.

Ei oo ihan helppoo ottaa kuvaa samalla, kun polkee
Pohdin jälleen, että menisinkö tänään uimaan, mutta en taida jaksaa. Pitää nyt kuitenkin palata tähän aktiivisempaan arkeen vähitellen eikä heti täysiä, koska sitten ainakin väsähtää/tulee kipeäksi/rikkoo itsensä. Huomenna menen kuitenkin tekemään tekniikka treenin, yllätys yllätys, wattbikella ja tanssitunnille.

2 kommenttia:

  1. Mulla tulee lauantaina tasan vuos täyteen silmäleikkauksesta. Piipahdin Tampereen Medilaserissa ja operaationa oli Smile. Voin suositella kyseistä tekniikkaa ja firmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Houkuttaisihan se ihan älyttömästi. Silmälaseihin ja piilareihin uppoaa kuitenkin aika sievoinen summa niihinkin, varsinkin tällä hajataitolla. Teräsmies on käynyt kyseisen mestan leikattavana kans joskus 10? vuotta sitten Tampereella. Sillon tosin taisi olla vasta lasik uusinta uutta. Tutustuin juuri tuohon Smile tekniikkaan ja se ei kuulostanut niin kuvottavalta operaatiolta. Rahaahan se vaan enää vaatisi...

      Poista