lauantai 16. marraskuuta 2013

HyPy 10v

Juhlaa pukkaa tavallista enemmän tähän vuodenaikaan ainakin itselläni. Ihme juttu, kun muu vuosi voi mennä ilman mitään. Välillä tahtoo olla vaikea päättää minne kaikkialle ehtii ja pystyy menemään. Eilen oli kuitenkin seuran 10-vuotis juhlat ja se oli oikein viihdyttävä tilaisuus. Itselläni on vasta ensimmäinen vuosi menossa HyPyssä, mutta monta on varmasti vielä edessä :) Mukavaa porukkaa ja kiva treenatakin yhdessä.

Juhlissa palkittiin sponsoreita, entiset puheenjohtajat, julkistettiin uusi kisa-asu ja logo. Lapsillekin oli omat tapahtumat niin juhla oli kaikille viihtyisä.

Uutta kisa-asua uudella logolla

I don't always look stupid but when I do I do it public
Viirejä ja ruusuja
Paikkakin oli kaunis Hyvinkään Rantasipi. Katossa olevat puupalikat olivat narujen varassa ja liikkuivat. Varsinkin tällaiselle ensikertalaiselle siellä, ne olivat lumoavat, koska katto eli vähän niin kuin omaa elämäänsä.

Nyt pitäisi alkaa valmistautumaan tämän illan juhliin, jotka ovat ystäväni jo melken perinteeksi muodostuneet synttäri/syysbileet. Stadiin bailaamaan :D pitkästä aikaa. Ehkä huomenna saan aikasemmin järkevämmän postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti