torstai 31. lokakuuta 2013

Koiran paikkaamista

Kohtuu kaiken näköista ohjelmaa mahtunut tähän viikkoon. Sunnuntaina alkoi jo säätäminen koiran kanssa, koska metsälenkin loppumetreillä Eetu astui tienpientareella ruohikon seassa olleeseen isoon säilykepurkkiin. Ehdin jo säikähtämään, mutta koiran vain innostui yllätyksestä matkallaan eli kauhea spurtti vain päälle. No nauroin sen sinkoilulle. Tilanne muuttui, kun aloimme siivoamaan noin kuusi tuntia myöhemmin. Lattialla oli verta. Sitten tarkistimme kaverin tassut. TADAA yksi antura halki oikeasta takajalasta. Iski pieni hämmennys, kun koskaan aikaisemmin vastaavaa sattunut. Maanantaille sitten lääkäriaika. Eläinlääkäri huomasi toisessakin takatassussa haavan ja molemmat piti tikata.

Kotiin lähdössä tassut paikattuna.
Tämän jälkeen on pistänyt jostain syystä enemmän silmään kuinka paljon roskia on tienpientareilla. Järkyttävän paljon. Voi voi kun ihmiset ymmärtäisivät millaista pahaa saavat aikaan heittelemällä muovia ja muuta roskaa luontoon :(

Maanantaina piti mennä uimaan, mutta koiran kanssa meni se ilta. Tiistainakin piti mennä uimaan, mutta näin ystävääni ja ei taas mennyt julkislla liikkuminenkaan ihan putkeen, niin jäi sitten menemättä. Eilen pääsin onneksi tanssimaan. Samalla kävin kokeilemassa Hyvinkään Fit24:n uudenkarheat wattipyörät :D Ai sitä onnea, kun pääsin sellaisella taas polkemaan. Aivan mahtavaa, että ne ovat siellä, traineri ja pro. Olen niin iloinen ja innoissani asiasta! Pitää varmaan viikonloppuna mennä uudestaan.

Tänään piti mennä yhden ystävän luoksi, mutta jälleen koiran hoitoon meni ilta. Törppö oli vetäissyt parit riemuspurtit ja toinen jalka alkoi vuotamaan. Piti jälleen piipahtaa eläinlääkärillä hakemassa vähän parempaa paikkaa jalkaan. Nyt sillä on kääreet jaloissa taas, kun ei kestä tikit sitä sen menoa muuten. Ei tuolla koiralla näytä ainakaan mitään kipuaisita olevan.

Mustasukkainen

Huomenna on HyPyn triathlonjaoston kauden päättäjäiset. Vähän syömistä ja saunomista. Eli ei taaskaan uimaan, mutta kyllä sitä ehtii. Pitää kyllä alkaa nyt vähän tehostamaan treenaamista tämän parin veltomman kuukauden jälkeen. Eikä enää mitään puhetta, vaan aika siirtyä tekoihin. Kyllä tämä rennompi jakso on tehnyt hyvää, että ei pidä vähätellä sen tarpeellisuutta. Ja nyt kun ei ole kädetkään niin kipeät tanssimisesta niin voisi kotonakin vähän totuttaa herkkää nahkaa tankoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti