torstai 17. lokakuuta 2013

Itävallassa

Täällä ollaan iloisesti vielä pari päivää, työn merkeissä laitekoulutuksessa. Urheilla en ole kauheasti ehtinyt, mutta eilen testasin hotellin ns. kuntosalin. Siellä oli kaksi pyörää, juoksumatto ja mikähän-se-nyt-on crosstrainer? Uima-allaskin löytyy, mutta aika mini. Poreallas kattoterassilla taitaa olla parasta :D

Pyöräilin 30 min ja koitin ensimmäiset 10 min saada jotain selvää saksankielisestä laitteesta. No luovutin ja poljin nousevalla vastuksella 20 min. Kyllä siinä hiki tuli. Sitten juoksin vielä 25 min matolla samalla tyylillä. Sen jälkeen pulahdin vähän altaaseen ja poreisiin.

Olen koittanut olla mättämättä kauheasti ruokaa ja vehnäolutta, vaikka mieli tekisi kaikkea hyvää, koska sain vihdoin painoni alle 70 kg. Yksi syy oli mahtava ripulidietti... Koitan nyt saada itseni sinne 66 kg ainakin.

Muutamia kuvia mahtavista Alpeista, Innsbruck - Radfeld väliltä ja vähän Italian pikavisiitiltä. Piti käydä siellä syömässä pizzaa :D Täällä satoi noin viikko sitten 20 cm lunta. Se rikkoi ja kaatoi paljon puita, mutta enää siitä ei ollut paljoa jäljellä. Tiistai keskiviikko välisenä yönä oli satanut ja vuorten huippuja verhosi ohut lumi. Rajan näki selvästi.

Maanantai aamuna








Dataconin aulassa on kiva lohikäärme suihkulähde


Koitettiin mennä vuorille, mutta kiskovessa ei mennyt enää kuin 850 m
Tätä kuljentinta käytti moni downhill laskija ylös mennessä. On varmaan ihan siistiä laskea noita rinteitä alas.


Olihan sieltäkin ihan kivat maisemat


Pikkuallas

Vekottimet

Lumiset huiput keskiviikko aamuna

Italian visiitille ja Innsbruck eri kulmasta kuin yleensä





Vipitento
Ai että, tuli ihan ikävä Italiaan. Eiköhän sinne pääse vielä joku päivä pidemmäksikin aikaa :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Harmi, että kuviin ei vain saa vangittua sitä fiilistä mikä tulee, kun katselee noita hullun kokoisia vuoria. Se pitää varmaan vaan kokea.

      Poista