maanantai 21. lokakuuta 2013

Kroppa huutaa treeniä

Mistä sen tietää? Minä ainakin tiedän sen siitä, että migreenit tekevät paluun. Nytkin ollut vähän reilun viikon sisällä kuusi kertaa eli paketillinen lääkkeitäkin mennyt... Täytyy nyt toivoa, että ei mene pahemmaksi säryn muodoksi eli hortoniksi. Sitten saattaa joutua jo menemään terveyskeskukseen lääkittäväksi.

Eilen kävin lääkitsemässä treenien tarvetta n. 8 km reippaalla juoksulenkillä. Kauniissa, mutta vähän kylmässä säässä tuli juostua. Varjossa melkein paleli ja auringossa tuli kuuma.

Pohjalla. Vanhan järven siis.

Vähän erilaista maisemaa viikon takaiseen


Illalla menin vielä intopiukeana triathlonspinniin. Jännitti vähän miten sen jälkeen tulisi uni, kun oli aika rankka puolentoistatunnin setti. Pitää nyt vähän polkea jos meinaan selvitä lauantaina Wattbike setistä Lahdessa. 1 km menee varmaan ihan heittämällä, mutta 4 km voi jo vähän tuntua :D Keskiviikkona jos pääsee uudestaan spinniin niin taitaa olla aika hyvä. Uni tuli kyllä kaikesta huolimatta niin, että heilahti.

Tänään kävin hierotuttamassa jälleen jalkojani. Aina yhtä hyvät eli ihan jumissa :D Etureidet paremmat, mutta sääret ja pohket pahemmat. Mitähän sitä niille keksisi, kun ei se venyttelykään tunnu mitään auttavan. Alaselkä on myöskin yksi iso kipu. Nyt tuntuu jalat vähän kipeiltä, mutta hyvällä tavalla vaihteeksi.

Hankin myös vihdoin sen jäsenyyden kuntosalille, missä käyn näissä seuran spinneissä. Pääsen nyt vähän lähemmäksi ja taloudellisemmin mm. tankotunneille. Juoksumatot ja muut mahdollisuudet mukaan lukien :)

Jos nyt taas vähän unta palloon, kun viime yönä en ehtinyt nukkumaan kuin kuusi tuntia. Ihan liian vähän, joten koko päivä on mennyt vähän koomassa. Huomenna pitää ehdottomasti jaksaa mennä uimaan, koska en ole vielä aivan varma jaksanko mennä perjantaina lauantaita ajatellen. No senkin näkee sitten mikä on olo silloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti