tiistai 8. lokakuuta 2013

Elpyminen

Alkaa olemaan parempi meno. Eilen oli töissä vielä vähän heikko olo sitten kuitenkin, vaikka sunnuntaina olin käynyt metsäkävelyllä koiran kanssa ja pyörinyt itseni ympäri mukamas ylienergisenä. Miten voi olla ylienerginen, kun ei syönyt melkein viikkoon mitään. Tänään alkanut vasta tulemaan näläntunnetta. Kuten juuri nyt. 

Minulla oli siis stressiperäinen suolistotulehdus. Olen kärsinyt pienen ikäni paksunsuoleni kanssa vaikka mistä ja nyt se sitten taas näytti pahimmat puolensa, kun pitkittyneestä stressistä sitten suuttui totaalisesti. Ei pitäisi stressata... EiPÄ. Tämä kyllä sai taas pohtimaan miksi stressaan ja mitä. En niinkään stressaa asioita vaan sitäkin enemmän ihmisiä. Sosiaalisten tilanteiden kammoni ei kuulemma näy päällepäin, mutta sisällepäin se kyllä tuntuu senkin edestä. Pyrin välttelemään ihmisiä, jotka se aiheuttavat ahdistusta, mutta ei se aina onnistu. Siinä on nyt seuraava asia mikä pitää opetella sietämään ilman ahdistusta.

En ole siis pystynyt palaamaan treenaamisen pariin aivan niin kuin suunnittelin, mutta se nyt ei oikeastaan yllättänyt. Yleensä jos olen erehtynyt suunnittelemaan jotain, niin universumi puuttuu asioihin ja laittaa ne ihan uuteen järjestykseen. Olin kyllä viime viikkoisen nukkumisen tarpeessa, koska kamalat silmäpussitkin katosivat :D Kaikella on joku tarkoitus. 

Sunnuntaina lähdin koiran kanssa kävelylle kahdestaan, kun teräsmies lähti maailmalle kouluttautumaan työnsä puolesta. Sää oli yllättävän lämmin ja ihanan aurinkoinen. Vähän reilun tunnin reipas 6.2 km lenkki tuli tehtyä.

Sinne olisi tarkoitus mennä

Eetfartti kävi vähän pulahtamassa


Pitkospuita pitkin auringossa






Ihana etukamera...


Sieltä tultiin

Tuonne mennään


 Maanantaina kävin hierotuttamassa jälleen jalkojani. Eivät olleet niin jumissa kuin yleensä eli totaali lepo tehnyt tehtävänsä viime viikolla. Nyt päästiin sitten ongelman ytimeen, joka löytyy katkenneen hermon ympräistöstä oikeasta jalasta. Ai että teki kipeää. Alaselkää käsiteltiin myöskin huolella ja se teki todella hyvää. Kotiin ajaessa aloin miettimään, että eipä ole aikoihin tuntunut selässä näin hyvältä. Nyt se on hieman kosketus arka, mutta tuntuu edelleen hyvältä.

Äsken kävin vähän uimassa. Sain uida ihan keskenäni :D Kokeilin myös syntymäpäivälahjaksi itselleni Swimshopista tilaamiani lättäreitä, pullarilautaa ja kameleontti uimalakkia. Kaikki toimi loistavasti. En uinut kuin sen normi 750 m, kun pitää yrittää päästä nukkumaankin ja olen edelleenkin niin hidas.

Uintivermeet
 Nyt äkkiä nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä taas iloksi muuttuu! :)

    Todella hyvän näköinen lakki. Noi lättäritkin on kyllä todella mielenkiintoiset. O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakki oli muutenkin hyvä. Se on aika paksu ja ei repinyt pitkätukalta hiuksia. Lättärit on tekniikka lätyskät ja ku ne on vaan peukalosta kiinni, ni jos menee väärin ni se kostaa :D Hyvää settii.

      Poista