sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Taas sattuu

Pitäisiköhän vihdoinkin opetella olemaan vähän varovaisempi uusien asioiden kanssa. Se on vaan se, kun on enemmän intoa kuin taitoa. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ja vahingosta viisastuu, joskus.

Old school lättärit
Kävin perjantaina uimassa pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta oli päässyt jo vierähtämään pari viikkoa. Ensin oli uimahallilla triathlonjaoston syyskokous missä puhuttiin ensivuoden jutuista ym. Siinä pari tuntia ja sitten altaaseen. Olin koittanut houkutella teräsmiestä mukaan vähän katsomaan uimistani ja ehkä itsekin vähän uimaan, mutta jälleen kerran GTA V vei voiton... Lykkäsi vaan lättärit käteen ja sanoi "Ui noilla ja ei sitä opi kuin uimalla". No kiitti... Katselin vähän ihmeissäni niitä old school lättäreitä ja totesin, että kai ne toimii ihan niin kuin uudemmatkin. Altaassa Päivi totesi lättäreistä välittömästi, että ne ovat liian suuret varsinkin, kun en ole koskaan käyttänyt moisia. Kokeilin kaikesta huolimatta niitä, kun ajattelin jääräpäänä, että eihän ne nyt voi olla niin pahat. Kaksi käsivetoa ja totesin ai s**tana. Takaisin päätyyn ja lainasin sitten Päivin lättäreitä, jotka olivat paremman kokoiset. Pitää hankkia sellaiset itsekin. Lättäreillä oli aika jännä uida. Tuntui, että kädet menevät vähän miten sattuu, mutta uskon että niistä on hyötyä ja totta kai on, eihän niitä muuten olisi. Uin niiden kanssa 100 m. Kotona sitten kiitin teräsmiestä tästä hyvästä treeniohjeistuksesta johon hän vaan totesi "Oho mä unohin, et mulla oli alussa pienemmät" :D

Se oli varmaan se vastus mikä niillä isoilla lättäreillä sitten iski, kun en tosiaan osannut odottaa mitään ja käsien lihakset olivat edelleen vähän mitä olivat maanantaisen tankotunnin jäljiltä ja käsilihakseni ovat muutenkin aika surkeat. Toivon vaan, että ei tullut mitään pahempaa, koska eilen alkoi tulemaan sellaista kipua tuonne kainalon seutuun taakse, että en pystynyt edes pyyhkimään tiskipöytää ja piti vaihtaa kättä. Kyllä se edelleenkin tuntuu, mutta ei ole ollut enää niin paha. Saa luvan kyllä parantua perjantaihin mennessä, koska olen menossa taas tanssimaan!

Eilen kävin pyöräilemässä. Vähän reilu 20 km tuli sotkettua ja ai että oli taas kylmä. Taitaa olla minun pyöräilyt pyöräilty ulkona tältä vuodelta. Alkaa myös tuntumaan, että kehityksessä on tullut hidastumista pyöräilyn kanssa. Nyt pitää alkaa oikeasti työstämään pyöräilyä ihan tosissaan, että saan vauhdit kasvamaan. Tai sitten se on vaan tuo kylmä :D Hyytyy väkisinkin.

Tänään piti käydä ulkoilemassa sen verran, että lähdettiin koiran kanssa taas kävelylle metsään. Tunti siinä tuli mentyä reipasta kävelyä melko hyytävässä säässä.
Eetu johtaa joukkoa
Huomenna olisi sitten ohjelmassa illalla HyPyn syyskokous, joten sinne siis. Huomenna ei ehdi treenailmaan, mutta pitää alkaa taas pyrkimään siihen normaaliin päiväjärjestykseen. En ole vieläkään ihan varma mitä se tarkoittaa, mutta kyllä se taitaa alkaa vähitellen hahmottumaan. Ainakin kerran viikossa pitää vähintään juosta, pyöräillä ja uida. Sitten siihen tanssia ja joitain muuta vielä... Yksi lepopäiväkin pitää olla. Hankalaa, mutta näitä pähkäillessä...

2 kommenttia:

 1. Muutama muistisääntö
  #1 teknillisesti oikea käsiveto
  # 2 oikean kokoiset lättärit
  # 3 pullarit ja sen jälkeen lättärit
  # 4 vain murto-osa uinitreenistä apuvälineillä
  ja se tärkein: lättärit + teknillisesti ei-oikea käsiveto = vahinkoja sattuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Mutta, kun on kova pää niin pitää kokeilla. Oikean kokoiset lättärit ja uusi pullarikin on jo postissa odottamassa noutajaa :)

   Poista