torstai 19. syyskuuta 2013

Kylmää, märkää ja pimeetä

Kaikki kolme yhdessä joita inhoan. Energiatkin on ihan hukassa ja tekisi mieli vaan nukkua. Pitää silti alkaa taas treenaamaan vaikka ei jaksaisi/huvittaisi, koska kyllä se kummasti piristää sitten kuitenkin. Huomasin myös yhden asian mikä on voinut vaikuttaa vähän uniini ja pahentanut väsymystä. Tyynyni. Se on ollut käytössä reilun pari vuotta ja tainnut menettää vähän palautumis ominaisuuttaan eli siitä on tullut ihan littana. Ollut vaan pää aamuisin kipeä monena aamuna ja juuri sellainen jännityspäänsärky. Ostin eilen untuvatyynyn ja tadaa nukutti hyvin ja pää ei ollut aamulla kipeä :) Noh pitää vielä katsoa miten jatkossa.
 
Tällä viikolla tuli suunnitelmiin vähän muutoksia urheilun osalta, kun tuli hyötyliikuntaa sen verran tänään ja tiistaina. Hyötyliikunta tuli siis polttopuiden liikuttelumuodossa. Kuvan kasasta piti saada ne puuliiteriin. Teräsmies kantoi laatikolla puita liiteriin ja minä kasasin ne sinne. Selkä ja reidet kiittää.

Varmaan puolet puista

Kävin tänään hierotuttamassa taas aina ja ikusesti jumissa olevia jalkojanikin. Tulee sellainen olo, että niissä on oikeasti jotain vikaa, kun ovat aina niin jumissa. Venyttelen ja rullaan niitä ja vaikka mitä. Menen viikon päästä uudestaan siinä toivossa, että ne saataisiin parempaan kuntoon. Toivossa on hyvä elää...

Eilen juoksin 2.5 km ja juoksu tuntui yllättäen ihan hyvältä. Ei sattunut mihinkään ja rullasi hyvin. Kai se alkaa vihdoin sujumaan edes jotenkin Ensimmäisen kerran myös kellon käppyrässä vauhtikäyrä oli sykekäppyrän yläpuolella. Jälleen näitä voittaja fiiliksiä :)

Huomenna olisi tiedossa duunin bileet. Huhhuh se ei tiedä koskaan hyvää :D Koitan käyttäytyä ja olla juomatta ihan liikaa, koska jos haluan mennä pyöräilemään lauantaina ei pidä hankkia itselleen darraa ja mentävä kohtuu ajoissa nukkumaankin. Nyt pitää mennä varmaan miettimään vihdoin mitä sitä laittaisi päälleen, kun on kerrankin harvinainen tilaisuus käyttää sitä juhlamekkorepertuaariaan tai jotain muuta vähän spesiaalimpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti