torstai 4. heinäkuuta 2013

Kaiken kirjavaa menoa

Alkaa vähitellen olemaan viimeinen työviikko ennen lomaa taputeltu. Huomenna käy vielä kääntymässä töissä ja sitten voi olla villi ja vapaa neljä viikkoa :D Vatsani on toipunut täysin ja olen voinut muutenkin harvinaisen hyvin. Nyt kun sanon tuon niin iskee varmasti jokin kuolemantauti...

Lauantaina, kun en mennyt Kiskolle, kävinkin uimassa ja juoksemassa treenikaverini kanssa Sääksissä. Pitikin mennä puhumaan ennen uintia siitä Jyväskylästä löytyneestä hukkuneesta ja molemmat oltiin sitten mukavan säikkyinä järvessä. No, mutta uin kuitenkin toiselta poijulta rantaan koko matkan pysähtymättä tai vaihtamatta rintauintiin. Uusi saavutus. Väli on noin 150 m eli ehkä pääsen jo seuraavalla kerralla 300 m. Juoksussa minut laitettiin koville. Juostiin sprintin 5 km lenkki ja se meni yllättävän hyvin. En hyytynyt koko matkalla vaikka vauhtia oli enemmän kuin koskaan minulle. Henkilökohtaisia ennätyksiä rikotaan.

Sunnuntaina kävin teräsmiehen kanssa pyöräilemässä. Hän ajoi Nishikilläni ja keksi kaikkia ihme tekosyitä miksi ei pysyny perässäni :D Kumma juttu, kun olen itse ajanut sillä ihan samoja vauhteja. No olenkin koittanut saada häntä puhuttua ympäri, että ostettaisiin kunnon maantiepyörä Feltin kaveriksi ja HUOMIO! jos joku tarvitsee hyvää pyörää niin Nishiki olisi myytävänä. Pyörästä lisätetoja.

Tiistaina tuli lähdettyä pyörällä töihin. Meni duunikaverin kanssa vähän systeemit sekaisin ja missattiin lähdössä toisemme. Hän luuli, että minä olin jo mennyt ja minä taas luulin, että hän on vielä nukkumassa. Oli siinä sitten ihmettelyä, kun törmäsimme toisiimme töissä. 

Ja tänään uudestaan. Meni aamu paremmin, kun olin venytellyt aika huolella eilen illalla, koska tiistai aamuna oli jalat niin tönköt, ja sattui tulemaan joku kolmaskin pyöräilijä ja mentiin sitten kolmen letkassa puoleen väliin asti. Keskinopeus 30.5 km/h. Aika hiton hyvin. Olin vain onnistunut unohtamaan vesipulloni joten pysähdyin juomaan kaverini pullosta. Olisihan sen voinut tehdä vauhdissakin, mutta pyrin vaan minimoimaan vahinkojen mahdollisuudet huonon tasapainoni takia.

Töissä huomasin, että olin taas vähän ruskettunut. Tuntuu kummasti tarttuvan tuo väri nahkaan treenatessa. Ihan eri tavalla, kun jos makaa rannalla. Mistä lie johtuu.

Nyt näytän aika paljon tuolta (kuva)

Sitten kun vielä käytän niitä kompressiosäärystimiä välillä niin on aika vahva polvi rusketus :D

 Myöskin hyviä rusketusvaihtoehtoja (kuva)

Kotiin tullessa ei ollut sitten niin paljon onnea matkassa, että olisin päässyt kotiin asti. Vähän reilu 8 km oltiin saatu ajettua ja alamäessä aloin miettimään, että kummasti täristää. Vilkaisin alas ja huomasin, että takarengas oli ihan länässä. Pääsi pari kirosanaa ja liinat kiinni. Siinä sitten koitettiin pumpata vielä ilmaa renkaaseen, mutta entinen se oli. Piti soittaa teräsmies hakemaan. Kaverini tarjosi sisärengastaan, mutta en raaskinut ottaa hänen viimeistään. Huomenna pitää käydä vihdoinkin ostamassa omia, ihan kun siihen ei olisi ollut aikaisemmin tilaisuutta... Kotona tutkittiin mistä se vuotaa. Pulppusi venttiilin juuresta. Ja sitten, kun kaivettiin sisäkumi ulos ja pumpattii siihen ilmaa niin löydettiin reikä. Aika erikoisessa paikassa, meinaan vanteen puolella. Paska mikä paska.

Nyt pitää kyllä tehdä muutakin kuin vain pyöräillä, kun on taas lipsahtanut siihen eli huomenna voisi juosta ja lauantaina olen menossa uimaan Kuusijärvelle. 

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa �� Itsellä loma vetelee viimeisiään, treenitkin ollu pääsääntöisesti uintia ja maastopyöräilyä. Muuten, minkä mittainen sun duunimatka on jonka pyöräilet? Ajatko sen sillä Feltillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 25 km suuntaansa. Nyt on joo tullut ajettua vaan sillä Feltillä, kun se vanha pyörä ei vaan oo enää niin sama :D

      Poista