perjantai 3. toukokuuta 2013

Mitäs minä stressierkki

Stressasin itselleni salaa kauhean migreenin. Vaikka olin niin päättänyt olla murehtimatta koulua. Tänään sitten insinöörityöseminaarissa se sitten iski päälle, eikä ollut lääkkeitä mukana. Vaikka se oli tehnyt tuloaan jo monta päivää. Ennakoivia oireita voi olla jopa viikon. Kamalaa kärttyisyyttä, väsymystä, hivenen poissaoleva, oikea silmäluomi alkaa roikkumaan jne. Ihmettelin voimatonta oloa, kun kiipesin koululla neljänteen kerrokseen, mutta se meni ohi. Kesken esityksen iski puhevaikeudet eli sanat hukkuivat, änkytin ja en vain tiennyt mitä suustani päästin. Järkyttävä tilanne, kun oli valmistautunut kuitenkin esitykseen. Sitten iski hetki, kun olin aivan pihalla. Onneksi sattui juuri sivun vaihto esityksessä niin yleisö luki sitä, kun keräsin itseäni. Missä olen, mitä teen...? Sitten se lähti taas sujumaan. Sinnittelin sitten päivän loppuun pääni kanssa. Eli, jäi uiminen valitettavasti väliin, koska pääsin vasta seitsemältä illalla kotiin ja nukuin puolitoistatuntia. Nyt on huomattavasti parempi olo.

Keskiviikkona kävin pyöräilemässä, mutta riitti 18km koska oli aivan järkyttävä tuuli! Mihinkään en liikkunut vaikka syke oli lähempänä 170. Sitten kun tuli tuuleton kohta menin samalla teholla melkein 35km/h vauhtia. Not bad.

Eilen torstaina oli 10km testijuoksu. ~1h10min 8,41km/h keskinopeus ja 147 keskisyke, aika on vähän arvio, kun piti alkaa kikkailemaan kierros systeemillä kellossa, mutta sitten unohdin sen. Paremmin se meni kuin olin odottanut. Täytyy olla tyytyväinen, koska vuosi sitten, kun aloitin pystyin juoksemaan suunnilleen 100m sitten piti taas kävellä. Luulisi kuukauden päästä 5km juoksun menevän helposti... tai sitten ei. Huomenna taas juostaan. Pitää nyt keskittyä näihin heikkouksiin vaikka pyöräilisin mieluummin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti