torstai 9. toukokuuta 2013

Totista treenaamista

Kolme viikkoa enää Kuusijärvelle. Pitäisi päästä testaamaan märkäpukua jonnekin. Klooriveteen en sitä ihan kauhean mielelläni veisi... Pitää varmaan mennä taas kyläileen Jyväskylään, että pääsee nauttimaan 50m radastakin.

Odotan jännityksellä sitä pyörää. Tilasin koon 54, kun se 52 tuntui vähän ahtaalta ja kokotaulokkokin näytti isompaa kokoa Feltin sivulla. Pitää oppia vielä ajamaankin sillä. Uskoisin että se ei ole ongelma, kun kerta opin ajamaan tällä nykyiselläkin, vaikka se tuntui aluksi mahdottomalta. Onneton tasapainoni ja motoriikkani ovat parantuneet selvästi vuodessa. Sellaista se on kun vika on korvien välissä.

Tänään on koivuihin tullut hiirenkorvat. Ai että se piristi päivää kun huomasin sen iltapäivällä. Aamulla olin katsonut vaan, että omapas isot silmut. Ei vaan ollut mikään paras sää, kun vettä tuli välillä aika rankastikin. Piti käydä vaan ruokakaupassa, mutta lähdettiinkin Ahveniston radalle Hämeenlinnaan. Haaveilin siellä moottoripyörästä. Kai sitä joskus on varaa taas sellaiseenkin. Sitten poikkesimme ystäväni luona kahvilla ja kummasti se päivä hurahti siinä. Piti rötvätä tämä päivä ja olla vaan pitkästä aikaa, mutta ei se huono ollut näinkään. Ehkä jopa parempi.

Tiistaina kävin juoksemassa 7km. Lauantaina, kun juoksin edellisen kerran siitä ei tullut kerrassaan mitään. Jalat alkoivat kipuilemaan ja hyytymään jo ensimmäisen kilometrin jälkeen. Ajattelin vaan ehkä tämä tästä, ja jatkoin toisen kilometrin. No, se ei muuta kuin pahentanut tilannetta. Kotiin nilkuttaminen oli sitten aivan kamalaa tuskaa. Taitaa ne vaimennetut kengät olla liian vaimennetut minulle. Jokin menee pieleen jaloissani, kun juoksen niillä. Koska tiistaina juoksemisessa ei taaskaan ollut mitään ongelmaa niillä uudemmilla vaimentamattomilla kengillä, ja hyvin se 10km testijuoksukin meni niillä.

Ja paparatsikin iski kun olin juoksemassa. On tää niin rankkaa, kun ei rauhassa saa enää edes juosta. 
 
Eilen poljin ensimmäisen kerran tälle keväälle pyörällä töihin. 25km meni yllättävän kevyesti. Mennessä keskinopeus oli 23.5km/h ja kotiin tullessa 25km/h. Ihan hyvin siihen nähden, että kotiin päin on enemmän ylämäkeä, muutama aika järkyttävä mäki.

Huomenna voisi taas käydä testaamassa sujuuko uiminen yhtä sutjakasti kuin sunnuntaina sujui vai vielä paremmin. Toivottavasti tämän miniloman sää paranee, että saa tuon takapihankin vielä kuntoon, niin kuin oli suunnitelmissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti