tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pientä löysäilyä

Huomisen saa vielä rötvätä, vaikka se meneekin siivotessa ja pyykkiä pestessä. Sitten on paluu arkeen. Pääsiäisenä ei pahemmin tullut urheiltua, mutta päihdyttävien aineiden nauttimiseen keskityttiin pitkästä aikaa ja huolella. No sunnuntaina kävin testaamassa Jyväskylän uusittua uimahallia, koska siellä on 50m radat. Kävin kyllä viikko sitten keskiviikkonakin uimassa ja tänään taas juoksemassa. Lihaskuntoakin tuli tehtyä jossain välissä.

Viikon takaisessa uinnissa ei ollut mitään erikoista. Koetan vaan saada nyt kiukulla tekniikkaa haltuun. Sunnuntain uinnissa oli tosiaan erikoista ne 50m radat. Tuli pieni paniikki kun näin kuinka pitkät radat tosiaan on. Ei siinä auttanut kun lähteä uimaan, kun sinne asti oli tultu. Puolessa välissä kuulin kuinka kello piippasi, että sykkeet on ihan tarpeeksi ja tuli vähän sellainen olo, että kohta hyytyy. Selvisin kuitenkin. Uin mm. 500m pullarin kanssa. Ja se pidempi rata antoi sen mahdollisuuden, että sai rauhassa keskittyä siihen tekniikkaan ilman että pitää kääntyä välillä. Sen jälkeen uiminen helpottui huomattavasti ja siitä kertoi sekin, että sykkeet ei huidelleet enää niin korkealla. Win!

Tänään lähdin juoksemaan vaikka jalkani ovatkin vähän kiukutelleet. En keksi syytä miksi sääreni sivu on niin kipeä, välillä. Sattuu johonkin niin paljon silloin kun sattuu, että meinaa mennä jalat alta. On hierottu, venytetty, laitettu kylmägeeliä ja tiikerirasvaa, mutta ei vaan auta ei. Eikä ole penikat, sen verran erilainen kipu. Päätin että sillä se lähtee millä se on tullutkin. Muuta en enää keksi ja pakko alkaa juoksemaan vähän enemmän. Laitoin vielä uudet kengätkin jos ne auttaisi asiassa. Onnuin menemään ja tein 5x80m vetojakin ja loppua kohden jalat alkoivat niin sanotusti paranemaan. Nyt ei satu lainkaan. Ehkä se tosiaan lähti sillä millä se on tullutkin. Huomennahan sen näkee sitten. Pääse sängystä ylös...

Ja tein myös positiivisen havainnon niistä uusista Mizunoista. Niiden keraaminen pohja pitää harvinaisen hyvin jäällä! Melkein kuin nastat.

Sain otettua kuvankin, itsestäni jopa, juoksemisen jälkeen. 

 Ihanan hikinen...

2 kommenttia:

  1. ei kiukulla, vaan maltilla ja tekniikkaharjoituksilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvii siihen vähän sitä kiukkuakin tai antaa periksi liian helposti, kun on tällainen laiskanpulskea luonne :D

      Poista