sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Kaiken maailman hullutuksia

Normi treenaaminen jatkui taas tällä viikolla. Tai no vähän kevennettynä, että ei niin normi mitä se on ollut. Kymmenen tuntia tullut silti melkein huomaamatta :D Alkaa ahdistamaan nykyään, jos liikkuu vähemmän. Saa nähdä miten siis käy kun koitan keventää kohti loppuhuipennusta, joka on kolmen viikon päästä. Välillä on sellainen olo kuin odottaisi kuolemantuomiota.

Eetu odottaa rapsutuksia aamuisin
 
Tiistaina pyöräilin reilun tunnin ja juoksin 45min. Vähän oli tönkköä menoa, mutta ei yllättänyt. Keskiviikoksi oltiin sovittu hypyn typyjen kanssa uintitreenit Sääksiin. Tarkoituksena oli uida saaren ympäri, joka on aika lailla keskellä järveä. Lähdettiin seurakunnan rannasta vasta-aallokkoon. Omaa uintiani se ei juurikaan häirinnyt, mitä nyt oli ärsyttävää räpsettä, kun koitti katsoa suuntaa. 

Saari oli pitkulainen, mikä ei rannasta näkynyt, hauska huomio. Vasemmalla puolella oli sellainen 30 cm vettä kohta, niin seistiin siellä katselemassa maisemia. Matkaa oli kellossa siinä vaiheessa vähän reilu kilometri. Oli ihan häikäisevän hienoa seistä katsomassa maisemia keskellä järveä, kun näkymä oli niin erilainen. 

Sitten lähdettiin myötäaallokkoon Kiljavan opiston laituria kohti. En meinannut osata uida myötäaallokkoon tai ainakin sen tuntui jotenkin vaikeammalta. Laiturilta uitiin takaisin seurakunnan rantaan, kun oltiin jo polskittu ~50 min. Vastarannalle takaisin uidessa vesi lämpeni yhtäkkiä huomattavasti. Katsoin, että tulinko jo rantaan, mutta siinä meni vaan jokin sellainen raja. Matkaa tuli lopulta 3 km ja aikaa meni suunnilleen 1h 15 min. En ollut pysäyttänyt kelloa pysähdysten aikana niin en ole ihan varma. Onneksi pääsi vielä saunaan uinnin jälkeen, kun kyllä siinä kohmettui kummasti matkalla.

Torstaina kävin taas pyöräilemässä ja juoksemassa. Tällä kertaa pyöräilin vaan vähän vähemmän ja juoksin vähän enemmän eli ajallisesti oli toisinpäin kuin tiistaina.

Perjantaina satoi vettä. Kaatamalla. Mutta se ei sinällään haitannut, kun ohjelmassa oli uintia. Oli vaan aika jännää Keravan kohdalla matkalla Kuusijärvelle, kun vettä tuli niin jumalattomasti. Siinä sitä ajettiin muiden kanssa jonossa 40-50km/h, kun ei pyyhkijät riittäneet ja vettä oli tiellä liikaa. Salamat loi vielä oman tunnelmansa tilanteeseen. Sade väheni onneksi huomattavasti Kuusijärveä lähestyessä.

Menin Kuusijärvelle asti, koska HUUB ja Järvestä järveen Swimrun järjestävät yhdessä swimrun harjoituksen Kaitalammella maanantaina ja perjantaina oli info Kuusiksella. Olin ensin, että jospa vaan menen kuuntelemaan, mutta sitten alkoi vähän kutkuttamaan ajatus kokeilemisesta. Eli maanantaina Kaitikselle klo 18!

HuubsteritInfon jälkeen kävin vielä uimassa 1.5 km. Keskiviikkona olin surkutellut surkeaa uintivauhtiani avovedessä, mutta taisi olla vaan harjoituksen puutetta. Hyvin se tuntui sujuvan perjantaina ja vauhdit olivat sitä mitä pitääkin eli lähempänä 1:30min/100m. 

Lauantaille oli pitkä pyöräily, mutta ihan kauhea tuuli... Odottelin iltaan asti melkein, jos tuuli vähän edes vähän tyyntyisi. Ei tyyntynyt, mutta lähdin polkemaan kohti Linnatuulta. Sinne päin meni melkein helposti vielä, mutta takaisin tullessa tuuli kääntyi vastaiseksi sivutuulesta. Riihimäen kohdalla, kun oli vielä sellainen 30 km kotiin havahduin, että en ottanut kuin protskupatukan mukaan... Ja juotavana oli elektrolyyttijuomaa kaksi pulloa jossa ei ollut energiaa nimeksikään. Kyllä tuli taas onniteltua itseään loistavasta valinnasta. Vähän hyydytti, mutta sain itseni vielä kotiinkin. Tuli ajettua vielä yllättävän kovaa, koska aikaa lenkkiin meni vain 3h15min. Keväämmällä käytin tähän samaan peekolenkkiin melkein 4 h.

Reissun juomat

Niin ja aikaisemmin päivällä julkaistiin Suomessakin tämä paljon kohua herättänyt peli Pokemon Go. Minä vanhana Pokemon fanina latasin sen jo ennen suurinta ryysistä, kiitos teräsmiehen, joka aiheutti minulle melkein kielen nielaisemisen ilmoittaessaan asiasta kaupassa "nyt sen saa", kun joku iltapäivälehdistä meni julistamaan asiaa. Sitten serverit kaatuivait. Totesin paskat samalla, kun lähdin pyöräilemään. Pyöräilyn jälkeen koitin toimiiko peli vieläkään. Toimi ja huomasin lähistöllä olevan sen kissa pokemonin, joka oli TV-sarjassa ns. pahisten Pokemon, jos joku muistaa. Olin ihan "OMGOMGOMG tää pitää saada!" Lähdin pihalle paljain jaloin pyöräilykamoissa paita auki. Vähän alkoi tulemaan vilu energiavajareissa, mutta ei se mitään. Halusin sen kissan. Löysin sen lopulta n. 100 m päästä läheisestä risteyksestä. Olo oli kuin voittajalla, kun palasin sen kanssa kotiin syömään ja saunaan. Tästä hyvästä sormet meni kyllä ihan verettömiksi taas, kun verenpaine hukkui. Oi voi, onneksi ei taju mennyt...

Meowth

Tänään on jatkunut metsästys sen minkä on kaatuilevilta/jumittavilta servereiltä pystynyt. Siirsin huomisen lepopäivän tähän, kun huomenna on se swimrun homma. Ihan hyvä veto, kun sai siivottua, tiskattua, pyykättyä, leikattua nurmikon ja tosiaan pelattua :D Hieno peli mielestäni, koska se laittaa liikkeelle. Olen kävellyt huomattavasti enemmän kuin yleensä lepopäivänä.

Samat hommat jatkuu taas ensi viikolla. Torstaina on Ahvenistolla Jarmo Hastin tekniikka iltamat ja viikon päästä kisaan Kangasalla super- matkan eli 1500 m uinti, 50 km pyöräily, 12 km juoksu. Näitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti