lauantai 9. heinäkuuta 2016

Jalat pöydällä

Olen toipunut yllättävän hyvin migreenintäyteisestä puolikkaasta. Olin ehkä vähän julma jälleen kerran itselleni, mutta minkäs teet, kun on vaativa. Ehkä vähän liiankin toisinaan. Varsinkin silloin, kun on tosissaan. 

Maanantaina ollut kotipäivä ja palauttava Neurosonic hoito Kehonhuolto Jumissa edistivät varmasti lihaksiston palautumista huomattavasti. Ainakin lihaksisto oli paremmassa kunnossa sen jälkeen eli jalat eivät protestoineet juuri ollenkaan. Loput paranee vaan lepäämällä.

Töihin paluu oli vähän hämmentynyttä, kun oli nollannut lomalla pään ihan täysin. Alcatrazin kisasta sai kertoa jengille kyllästymiseen asti, kun kaikki tuli vuorollaan kysymään miten meni :D Lukisivat täältä samperi. Tiistai-torstai oli siis lähinnä töissä tätä ja hakemista, kotona sitten vaan häärännyt kaikkea pientä ja kärsinyt kylmästä.

Perjantaina kello näytti, että olisin täysin palautunut. Olo alkoi olemaan jo torstaina aika vetreä, mutta väsymyksestä huomasi, että ei pidä alkaa intoilemaan. Venyttelin, kun sain ensin silitettävien vuoren teilattua ja se olikin jo ihan paikallaan. Oli nimittäin pukannut jo jännityspäänsärkyä makaamisesta. 

Samalla tässä on valmisteltu meidän (HyPy:n) sunnuntain Sääksi pop-up triathlonia. Tällai aika nopealla aikataululla pyöräytettyyn pikku kisaan on tullut ihan mukavasti ennakkoonilmottautuneita. Toivottavasti huomenna tulee kuitenkin vielä muutamia ilmottautumisia lisää paikanpäällä ;)

Matkoista löytyy kokeilu-, perus- ja puolimatka. Klo 10 lähtee puolimatka, klo 11 perusmatka ja klo 14 kokeilumatka. Ai vitsi, ku on kiva järjestää välillä kisaa. Vaikuttaisi olevan monta ensikertalaista ja se saa tällaisen "vanhan konkarin" suun hymyyn, kun näkee uusia harrastajia lajin parissa. 

Huomenna sitten aamusta asti siellä eli pitkä päivä pihalla tiedossa. Sää näyttäisi hyvältä, vaikka pieni ukkosen uhka iltapäivällä näyttäisi pesiytyneen. Toivottavasti haihtuu yön aikana pois. Sinne vaan kisaamaan, vielä ehtii ja jos ei muuta niin katsomaan ja kannustamaan :) Loistava kisapäivä tulossa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti