maanantai 8. helmikuuta 2016

Sairasta

Tuli sitten lepoviikosta ihan totaalilepoviikko. Vähän harmitti, kun olin suunnitellut kaikkea viikolle mm. 3 min testi wattbikella ja 10 km kisa olisi ollut lauantaina. Vaan kaikki meni siihen, kun tulin kipeäksi. Ehkä tauti teki tuloaan jo jonkin aikaa, kun olin pitkään niin väsynyt ja voimaton. Odotti vaan tilaisuuttaan iskeä... Ja tietenkin heti, kun annoin vähän löysää. Perinteistä. Tai sitten olin vaan niin puhki, että pääsi puollustuksen läpi... Ota ja tiedä.

Se oli viime viikon maanantai, kun väsytti niin pahuksen paljon töiden jälkeen, että menin päikkäreille. Siitä kun heräsin, oli ihan kamala päänsärky. Tuntui, että silmät pullistuisi päästä ja särkylääkekään oikein auttanut. Seuraavana aamuna särky oli siirtynyt koko kroppaan ja oli pientä lämpöä. Olin ihan kauhuissani, että onko mahdollista saada influenssa toisena vuotena putkeen... 

Kärsin tiistain kotona ja loppuviikon vääntäydyin töihin, kun ei ollut kuumettakaan. Perjantaina pukkasi köhän. Sitä tässä nyt on tullut köhittyä, mutta alkaa sekin jo helpottamaan.

Lauantaina oli se wattbike kisa ja harmitti hirveästi, kun olin odottanut sitä, että pääsisin testaamaan kuntoani. Ei sitten. Pitää odottaa vielä pari viikkoa, kun Tampereella on seuraava. Kävin kyllä palauttamassa vuokralla pari vuotta olleen wattbikeni. Surullista, kun ei rahat riitä kaikkeen. 

Ostettiin kyllä lohdutukseksi jo pari viikkoa sitten korvaaja, kun ei tuonne uloskaan voi vielä mennä. Oltiin katseltu interwebsistä jotain edukasta ergoa ja mentiin sitten hakemaan sellaista XXLstä Vantaalta. Löydettiinkin sitten jotain ihan muuta :D Kyseistä härveliä ei ollut enää edes mestan sivuilla ja vähän ihmeteltiin mikä se oli, kun hinta ja kaikki oli vähän hämmentäviä.

Pienen googlettelun jälkeen löysin mikä se on, ja se on Tacx T2220 FLOW Multiplayer Limited Edition. Kuulostaa ainakin juhlalliselta. Linkki vie jonnekin mistä vielä löysin tietoja härvelistä. Ihan hyvän oloinen vaikka en ole päässy vielä kipeilyltäni testaamaan kunnolla. Tulevalla viikolla sitten.

Asennustalkoot

Teräsmies halusi kasata

Itse jouduin tyytymään lappusten tutkimiseen, mutta ihan lupaavia reittejä löytyy valmiina
Pyörä tuli paikalle

Tuon takakumin kanssa olisi kyllä meikäläisen voimat ja taidot loppuneet heti kättelyssä


Nyt pitää alkaa taas varovaisesti liikuttelemaan itseään, kun ei ole enää kuin nenä vähän välillä tukossa. Eiköhän se tästä, kun taas vauhtiin pääsee. 

Ja eipä mennyt kauan kun se oli sitten siinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti