maanantai 26. lokakuuta 2015

Kallista lystiä

Toinen viikko "diettiä" hoidettu ja fiilis pysynyt ihmeen energisenä. Olen päässyt vähitellen ikuisesta näläntunteestakin vähitellen eroon. Painossa ei edelleenkään näy, eikä välttämättä tarvitsekaan, mutta vaatteet ovat selvästi löystyneet. Muuten viikko mennyt aika rauhallisesti ja kevyesti urheillen, mutta vähän mieli maassa kuitenkin.

Maanantaina napsahti sähköpostiin rekisteröitymislinkki Escape from Alcatraziin. Vähän kyllä pisti nieleskelemään, kun havaitsin kuinka kallista lystiä se on. 662€. Sitten siihen lennot, majoitus jne. Aloin miettimään vakavasti onko minulla oikeasti varaa maksaa varmaan joku 4000 € elämysmatkasta... En ole vieläkään löytänyt asiaan vastausta ja 13.11. mennessä pitää rekisteröityä, jos meinaa mennä. Tämän takia ollut vähän onneton olo.

Tiistaina oli hieronta. Kyllä huomasi, että oli tullut juostua yksi pikku maratoni... Hieronta tuntui äärimmäisen kivuliaalta, mutta sen jälkeen oli kuin olisi saanut uudet jalat. Ei ollut siis venyttelyt taaskaan oikein auttaneet. Todella ärsyttävä piirre lihaksissani.

Vertynein lihaksin oli hyvä mennä seuraavana päivänä taas ratsastamaan. Kyllä se on mukavaa, kun alkaa vähitellen sujumaan. Ratsastamisessa on varmaan se niin parasta, kun pääsee sen ison eläimen kanssa yhteisymmärrykseen siitä mitä pitää tehdä. Kun vähitellen saa annettua ne oikeat ohjeet ja hevonen tekee mitä ratsastaja haluaa. Se on varmaan se juttu, mikä itseäni siinä viehättää ja se on samalla niin terapeuttista.

Seuraavana päivänä, torstaina, oli uimista valmentajan johdolla. Mietin siinä 200 m alkuverran aikana kuinka paljon olen edistynyt siinäkin hommassa. Vuosi sitten sama alkuverra tuntui hiton pitkältä matkalta. Nyt uin sen melkein huomaamattani. Kivasti siinä tuli uitua myös 10x25m 20s palautuksilla. Huh! 171 taisi olla hommassa maksimisyke. Se on vaan paha alkaa yökkimään/yskimään vedessä, kun menee anakynnykselle. Joku 1500 m tuli varmaan kaiken kaikkiaan uitua.

Perjantain kunniaksi polkaisin wattbikella 50 min ja nyt vähän muutakin kuin vain palauttavaa. Ihan virkistävää vaihtelua. Pitää tässä nyt alkaa vähän polkemaankin tehokkaammin jos meinasi selvitä kunnialla tulevista wattbike kisoista. Sen jälkeen, kun piti lähteä hakemaan teräsmies kyliltä, oli vähän haasteita auton kytkimen kanssa loppumatkasta :D

Tuntuu, että syksyisin on juhlia ym. koko vuoden edestä. Melkein joka viikonloppu. Nytkin oli HyPyn triathlonjaoston 5v juhlat ja Naispyöräilijöiden kauden päätösgaala samana päivänä. Vaikea oli päättää, mutta menin sen mukaan kumpi ehti ensin ilmoittaa. Eli tällä kertaa se oli naisten kauden päätös bileet. Oli kyllä kivaa sielläkin ja mukava tutustua niihin mimmeihin, joita tulee kuitenkin nähtyä/seurattua muuten. 

Tänään uskaltauduin juoksemaan. 5,5 km kevyesti, mutta jotenkin tuli sellainen olo juostessa, että nuo pk kengät, eli vaimennetuimmat mitä löytyy, Mizunon wave rider 17 on liikaa jaloilleni. Edes tuo matka ei ollut niillä mukavaa... Pitää varmaan ostaa kasa noita Saukkoja (Saucony).

Koko viikon ainut kuva lenkiltä. Piti laittaa nuo lasit vaikka olikin 
pilvistä, kun ne värittää maisemaa kivast, mutta eivät ole niin tummat

Pitää alkaa vähitellen siirtymään salilla käymisen ajattelusta sinne salille. Nyt voin hankkia lisää voimaa, kun kunto on ylittänyt vähitellen ilmeisesti lihaskunnon. Ehkä sitä jo ensi viikolla...

Escape from Alcatrazin murehtemine jatkuu ja leppoisa urheilu myöskin. Siinä sitä ensi viikoksi, kunhan töistä selviää ensin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti