sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kun määrä korvasi laadun

Nyt, kun on taas aikaa ja energiaa voi palata perusasioiden äärelle ja toiseen lempiharrastukseeni eli syömiseen. Otsikossa viittaan siihen mitä tässä on päässyt kuluvan vuoden aikana tapahtumaan, kun keväällä huomasin, että en syö tarpeeksi. Sitten söin ihan mitä vaan ja paljon, kunhan tuli tarpeeksi energiaa, että jaksoin. Nyt sitten, kun ei juurikaan tee mitään, siitä on koitunut ongelmaa.

Teksti sisältää sitten paljon tuotteista puhumista ja omia mielipiteitäni ja kokemuksia. Eikä ole maksettua mainosta, kun kaiken olen maksanut itse.

Koko viikko on kulunut yllättäen hirvittävän uupumuksen kourissa. Töissä olen selvinnyt jotenkin, mutta melko hysteeriseksi se on mennyt, kun olen väsyneenä nauranut suunnilleen omalle peilikuvalleni, anteeksi kaikille töissä, jotka ovat joutuneet kärsimään ympärillä :D Päikkärit ovat kuuluneet melkein jokaiseen päivään myöskin, että jaksan mennä nukkumaan.

Tiistaina kaveri pyysi taas suunnistamaan, mutta onneksi en ehtinyt, koska olisin kuollut. Palautuminen oli niin kesken, että töissä kolmanteen kerrokseen portaiden kiipeäminen testimielessä aiheutti tunteen, että kumpi pettää ensin jalat vai pumppu.

Keskiviikon ratsastustunti meni ihan hiton hyvin, mutta sielläkin ensimmäisen laukkakierroksen jälkeen piti pudottaa hetkeksi käyntiin, kun tuli niin kamala olo. Ihmettelin mikä on. Toinen ratsastaja sanoi jotain maratonistani laukkasetin jälkeen ja tajusin, että huono olo johtui siitä, että otti vähän liian koville, edelleen. 

Torstaina jaksoin vihdoin ja viimein dynaamiset venyttelyt ja ai että olin jumissa! Hieronta on vasta tiistaina, että siihen asti pitää selvitä tämän vastahakoisen lihaksiston kanssa.

Perjantana otin wattbiken esiin ja poljin 50 min palauttavaa. Ehheh jalat eivät muuttuneet mihinkään. Alaselkä oli korkeintaan vähän enemmän jumissa... Hyvin meni siis...

Kaikesta väsymyksestä huolimatta olen ollut paremmalla tuulella ja jotenkin ehkä jopa energisemmän oloinen koko viikon, kun aloitin "diettini". Koko juttu lähti siitä, kun tulin sanoneeksi kaverilleni, joka myy Foreverin tuotteita, että voisin ostaa sitä Aloe Vera geeliä taas. No, hän suositteli nohevana kauppurina minulle F.I.T. F1 laihdutus jne pakettia, missä on vaikka mitä. Vähän aikaa tuumasin ja tutkin ja totesin, että voisihan tuota kokeilla.

Ruokavalion kulmakivet vielä seuraavat kolme viikkoa

Olen tässä nyt viikon kiskonut joka aamu jauhepirtelön kookosmaitoon sekoitettuna, geeliä ja aineenvaihduntaa piristävä tabu. Välipalaksi kuitusörsselin ja lounaaksi normi settiä, mutta katson, että määrä pysyy hanskassa ja toinen tabu. Iltapäivällä proteiinipatukka ja illalla taas ihan normi ruokaa. 

Tarjouksesta myös mahtava rasva ja vihdoin argi+

Kokeilen myös samalla maidottomampaa linjaa, kun koitan löytää jonkun avun huonoon ihooni. Nälkää ei ole tarvinnut varsinaisesti nähdä, mutta onhan se maha osoittanut mieltään, kun ei saa sitä ruokaa niin paljon, kun on tottunut.  Mutta nyt, laatu on korvannut todellakin määrän :) Ja koitan pitää tämän linjan myös sen jälkeen, kun paketin tuotteet on syöty, että ei olisi mitään hetken huumaa.

Ruokavinkit, mitä paketin mukana olleessa vihkosessa on, ovat osoittautuneet todella hyviksi ja helpoiksi. En ole mikään kauhea kodinhengetär, niin tuo keittiössä puuhastelukaan ei kuulu suurimpiin suosikkeihini, yleensä. Ilman teräsmiestä söisin varmaan valmis/pakasteruokaa enimmäkseen, kun olen niin laiska... Tai ehkä ennemminkin tykkään käyttää aikani muuhun puuhasteluun :D

Mitä mm. söin täinään. Omnom maukasta ja ravitsevaa ja hei! Tohon meni kaikkineen 30 min.

Laiskan lauantain jälkeen kävin sentään tänään I Love Me messuilla pyörähtämässä. Tarkoituksena oli lähinnä etsiä messuilta tarjouksesta tarvittavia mm. Batisten kuivashampoota jota kuluu, kun tukka on muuten aina töissä kuin kyljyksellä sivelty, kun on ollut haalari päällä puhdastilassa. Tarttui sieltä tassuun uusia mielenkiintoisia juttujakin.

Nämä olivat kotimaisia tuotteita, joita voisi varmaan kutsua superfoodeiksi. Kärkkäisen standilla oli myytävänä Havupuujuomaa. Maistoin, mutta en ostanut, vielä. Se maistui ihan kuusenkerkiltä, eli tykkäsin. Vaikutus tömähti sitten hetken päästä toisen kotimaisen tuotteen pisteellä noin vartin päästä. Näin jälkeenpäin vähän harmittaa, että en ostanut sitä :D Siitä tuli niin hyvä olo.

Tämä toinen oli Arctic Warriorsin energia, puolustaja ja taistelija. Energia on yllätys, yllätys geeli, jossa on hunajaa, ruusujuurta ja nokkosta. Maistoin kaikkia ja ostin geelejä, koska niille on ainakin eniten käyttöä. Maistoin kyllä kaikkea ja pitää ostaa muitakin, kunhan nyt testailen vähän.

Söpöt pakkauksetkin

Ensiviikolla voisi alkaa taas liikkumaan vähän normaalimpaan tapaan, kun on palauduttu. Wattbike kisojakin pukkaa ensi kuussa jälleen ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti