maanantai 12. toukokuuta 2014

Vähemmän nettiä ja enemmän elämää

Sitä tulee itse ainakin monesti ihmeteltyä mihin se kaikki aika hupenee?! Olen pitkään tiennyt, että ongelma on omalla kohdallani ainakin melko selvä. Roikun koneella, vaikka ei olisi oikeasti mitään syytä. Siinä on vaan niin helppo istua ja idlata. Luen ja katselen kaikkea enemmän tai vähemmän turhaa. Loman jälkeen on ollut vähän helpompi nousta koneelta ja tehdä oikeasti jotain. Johtuu varmaan siitä, kun ei viikkoon ollut nettiä ja konetta käden ulottuvilla, niin havahtui asiaan paremmin. 

Eilinen on hyvä esimerkki tästä. Kävin uimassa, leivoin sämpylöitä, pyöräilin ja vielä siivosinkin. Äärimmäisen tehokasta minulle :D Ehkä tähän vaikuttaa taas myös kesän läheneminen, kun on helpompaa lähteä uloskin. 

Tuohon ehkä vaikutti myös se, että torstai ja perjantai meni väsymyksen, ja ehkä vielä vähän juoksun aiheuttaman masennuksen kourissa sitten kuitenkin, enkä tehnyt mitään. Lauantaina piiskasin itseni pyöräilemään nojatuolin syövereistä ja kävin pyörähtämässä Rajamäellä olleissa Hypyn järjestämissä pyöräkisoissakin, kun osuivat kohdalle. Siellä olikin tapahtumaa kerrakseen, kun oli kolmet eri kisat. Maastopyöräilyä ja maantiepyöräilyä molempia. Sää pyöräilyyn oli lauantaina oikein ihana, kun ei tuullutkaan paljon yhtään. Ajelin reilun tunnin pk-lenkin.

Epämääräiset I was there kuvat

Missasin just palkintojen jaot, kun sähelsin puhelimeni kanssa
 Sunnuntaina aamulla, eli minun aikaani klo 13, menin uimaan perjantaille tarkoitetun uinnin. Sain uida ihan keskenäni nopeiden matkauimareiden radalla sen 40 min mitä tuli uitua. Tällä kertaa muistin jopa mennä rentoutumaan terapia altaan lämpimaan veteen ja vesihierontaan uinnin jälkeen. Normaalisti meidän uintivuoroilla se ei ole enää mahdollista, niin tällainen luksus päässyt vähän unohtumaan. Ja täytyy sanoa, että edelleen kaivelee se "varastettu" sykevyö. Niin orpo olo ilman sitä...

Kotiin päästyäni päätin leipaista niitä sämpylöitä. Lahjakkaana sählääjänä huomasin vain kesken kaiken, että minulla ei ole tarpeeksi sämpyläjauhoja. Aloin tutkimaan mitä kaapista vielä löytyy ja olihan siellä blineihin pääasiallisesti tarkoitettuja tattarijauhoja. No heitin niitä sekaan sellaisen kolme desiä. Sitten kun sämpyt olivat kohoamassa lähdin polkemaan vedot maantielle. Kotiin päästyäni laitoin ne uuniin ja odotin nälissäni niiden kypsymistä. Ai sitä tuoksua. Pitäisi kyllä leipoa useammin :)

Suoraan uunista
Tänään kotiin tullessa oli postista tullut pakettikortti ja siellä odotti mukava uusi hankinta.

Purjekala, jolla vain puuttuu enää ;)
Huomenna tyyppaamaan kalaa altaaseen. OMGOMGOMG uimahalli menee 23.5. kiinni remontin vuoksi vuodeksi. Sitten pitää suunnata varmaan jo järveen. Kylmää kyytiä luvassa...

2 kommenttia:

  1. Mää oon kans huomannut, että aika paljon vähemmälläkin nettiajalla saa kyllä kaiken tarpeellisen ja tarpeettomammankin hoidettua netissä. Nam noi sämpylät. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyl nam kerrassaan. Valion luomumaitopurkin kyljessä ollutta reseptiä kokeilin.

      Poista