tiistai 27. toukokuuta 2014

Sairaslomailua

Voi voi minkä lykkäs just nyt kisojen kynnyksellä. Vähän aikaa olin aivan maani myynyt, että nyt on peli menetetty, kun en pääse edes uimaan niin pitkään aikaan. No ei pidä olla niin pessimisti kerrankin elämässä. Hengissä kuitenkin vielä ja paranemaan päin.

Lauantaina nosti kuumeen ihan yllättäen ja piti lähteä takaisin lääkäriin ja sieltä sitten vuodeosastolle pötköttelemään pariksi yöksi, eilen pääsin kotiin siis. Ei ollut lähtenyt paraneminen torstain operaatiosta ihan halutulla tavalla liikkeelle. Nyt sitten syön kahta eri antibioottia ja toivon, että maha ei menisi ihan sekaisin ja nappailenkin jotain vähän tehokkaampaa kamaa siihen. Se mikä siinä on erilaista tavallisiin maitohappoBAKTEEREIHIN verrattuna on se, että se on hiiva ja antibiootit ei tuhoa sitä samalla tavalla. Apteekissa kerrottiin, että sitä on ollu ennen reseptillä antibiootti ripulin hoitoon. Precosa on sen nimi.

Kysyin joskus aikasemmin, kun sain johonkin antibiootteja, että mitä voisin ottaa, kun tuntuu, että mahani menee näistä gefiluksista ym vaan enemmän sekaisin. Lääkäri suositteli Precosaa ja sanoi, että kaikille nuo juomat ym eivät välttämättä sovi. Syy siihen on vähän kadonnut muististani, mutta olisikohan liittynyt jotenkin siihen kuituun niissä, joka ei taida olla kauhean luonnollista...? Minä ja minun luomu vatsa :D

Tänään pitäisi saada yhdet testitulokset ja perjantaina sitten vielä lääkäriin. Koko viikko taas saikkua. Täytyy sanoa, että melko tunnollisena ihmisenä hieman kaihertaa välillä huono omatunto siitä, vaikka ei pitäisi tiedetään tiedetään, kun muut joutuu sitten raatamaan minunkin hommia töissä ja kiire on kaikilla. Niin ja omat hommat joilla oli kiire, on vielä enemmän kiire, kun menen taas töihin! JEE :D

Olo alkaa olemaan jo niin hyvä, että käyn kaivamassa niskahien naftaliinista ja pyöräilen rauhallisesti Kirsin luokse kylään ennen kun alkaa satamaan. Sinne ei ole pitkä matka, enkä rasita itsenäni liikaa. Niin, että äitinkään ei tartte olla huolissaan, kun lukee tätä ;) Viisi päivää ollut vaan tekemättä oikein mitään ja kaksi viimeisintä ollut ihan levynä, niin alkaa vaan ahdistamaan. Näin yöllä unta triathlon kisoista ja heräsin hiestä aivan läpimärkänä :D Olin varmaan tehnyt sen kaiken myös. Hmm miltähän se uiminen on näyttänyt...

Lopuksi vielä vähän mainospuhetta hienosta ohjelmasta, jonka yllämainitun Kirsin mies on tehnyt. Se on varmasti hyödyllinen varsinkin, jos olet tulossa Sääksiin kisailemaan.

Ohjelma on ilmainen, mutta kuva on omalta sivultani, siksi lukee jo ostettu ;)
Nyt pitää mennä kaivelemaan tekniset kalsarit takaisin käyttöön talviteloiltaan, kun tuolle säälle tapahtui jokin mystinen kylmeneminen :( Tarkenee sitten pumpata ilmat niskahien renkaisiin ja lähteä polkemaan, rauhallisesti tietenkin tottakai.

2 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Nyt voi ihan hyvin levätä kun ilmatkin kylmeni, mä en ainakaan avoveteen tarkene edes mennä.

  Voi hitsi kun olis ollut kiva testata sovellusta, mutta se ei ollutkaan Androidille. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyl mä meinasin mennä torstaina uimaan kädet irti, koska sitten tulee varmaan taas viikon uintikielto :P satoi taikka paistoi, kastuuhan sitä joka tapauksessa.

   Nyt täytyy sanoa, että kerrankin näin päin :D koska turhan usein joudun toteamaan itse tuon "höh, ei ollukaan wintoosalle". Tietääpähän muutkin nyt miten turhauttavaa se on ;)

   Poista