sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Matka jatkuu

Sairastaminen on saatu tältä erää voitokkaasti loppuun ja huomenna voi taas aloittaa intoa puhkuen treenaamisen. Olo alkaa olemaan siis aika lailla normaali. Eilinen juhliminen kävi vain vähän vanhan voimille. 

Ystäväni valmistumista juhlistetiin Bläkissä Helsingissä. Oli järjestänyt ihanan juhlan kaiken kaikkiaan. Vieläkin hymyilyttää. Itsehän en juonut kuin alkumaljan, koska olin kerrankin kuskina. Teräsmies siemaili sitten minunkin puolesta. Aamulla oli kuitenkin sellainen henkinen kapula, että meinasi mennä koko päivä sitä potiessa, mutta saatiin kuitenkin siivottua, pestyä pyykkiä jne. Normi koti hösäystä.

Huomenna voisi taas urheilla jotain. En ole yhtään miettinyt vielä mistä sitä taas aloittaisi, mutta ei voi olla kovin vaikeaa, kun ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa. Tai no saattaa olla kolmaskin, jos uskaltaa harkita tanssimaan menemistä.

Vähän juhlatunnelmista kuvia... Latasin sen pro camera homman 820:ni ja sillä sai aika hyviä kuvia. Ensimmäistä ei lasketa, kun nauratti niin pirusti. Viimeisenä on vertailukuva toiseen laitteeseen.

Kuva taitaa olla yhtä selvä kuin kuvattavakin

Helsingin kattojen yllä

Rakeinen möö (iPhone kuva)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti