lauantai 14. joulukuuta 2013

Wattbike kisat jälleen

Tänään oli sitten muuten niin tavallisen viikon kohokohta eli 4 km wattbiken SM-kisat Keravalla. Kisat järjestettiin Pyöräliike Lundbergilla. Paikka oli aika loistava, suuri ilmava halli. Ei siis ainakaan happi loppunut ja yleisöäkin oli ihan kivasti. Teräksinen hovikuvaaja ei ollut mukana, koska oli ajamassa kartingia, joten seurakaverin otti kuvia. Puhelin jolla kuvat otettiin ei vaan ollut ihan paras, joten koittakaa kestää, mutta kivoja kuvia silti. Lisää kuvia löytyy Indoor Sports Finlandin facebook sivuilta. Seuraavat kisat olisi sitten 18.1. Liikuntamyllyssä ja siellä 10 km kisat \o/

Vähän lämpöö siinä haettiin ensin
Tavoitteenani kisassa oli parantaa edellistä 4 km kisan aikaa, joka oli ensimmäiseltä kerraltani. Sehän oli lähinnä sellainen "mikäs tämä tällainen wattbike oikeen on" kerta. Silloin poljettiin myös se kilometri. Sarjassani oli sen verran kovia naisia, että en edes unelmoinut sijoituksista tällä(kään) kertaa :D

Musiikkilaitteiston virittelyä

Spotify kiukutteli

Onneksi pyörät olivat puolellani ja järjestivät minulle aikaa säätämiseen oikuttelemalla

Lähtö siis vähän viivästyi teknisten ongelmien vuoksi

Mutta kyllä me loppuun asti päästiin. Osa on jo tippunut pyörän kyydistä :D
Tulos parani edellisetä
Paransin ensimmäisestä 7 s. 4 km meni nyt 6:21 aikaan. Olin vähän pettynyt, koska olin toivonut suurempaa parannusta, mutta minua lohdutettiin, että tällä matkalla tuokin on jo todella hyvin. Sain myös pidettyä kadenssin yllättäen lähempänä sataa koko ajan eikä tullut mitään ylilyöntejä. Olin yllättynyt siitä kuinka helposti se meni. Watitkin parani ensimmäisestä 201 -> 214 ja keskinopeus 0.7 km/h kovempaa. Vastuksen kanssakin meni niin kuin suunnittelin eli joka kilometrillä nostin yhdellä. Keskisyke meni ihan harakoille, kun unohdin mittarin päälle... 184 näytti olleen maksimi.

Miesten yleinen sarja

Aikamoista runttaamista sielläkin
Tällä viikolla tuli tehtyä aika normi settiä muuten. Tiistaina venyttely ja uinti. Keskiviikkona tanssi. Mutta enää kaksi viikkoa, ja sitten alkaa taas treenaaminen tosissaan kohti kesää ja uusia haasteita. Pitäisi kyllä potkia itsensä taas juoksemaan, koska edellisestä kerrasta alkaa olemaan se kolme viikkoa, joka oli triathlonleirillä. Pyörällä leikkiminen on vaan niin kivaa, kun se on niin helppoa... Miksi sitä vaan aina sortuu siihen mikä on helppoa, eikä tee sitä mitä pitäisi. Ehkä huomenna juoksua...? Yksin se on vaan pahuksen puuduttavaa... Nyt vähän glögiä ja sitten unta.

7 kommenttia:

 1. Mä just mainitsin tuon saman, että pitäisi tehdä sitä mikä ei ole niin helppoa :) Mulla tuo on toisinpäin, juoksen mieluummin ja pyörä unohtuu. Kun se on niin epämukavaakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sekin piti vielä sanoa, että olin tänään niin paljon mieluummin juoksemassa rääkkivitosen kuin olisin ollut wattbikekisassa :)

   Poista
  2. Haha :D Juoksetkin vielä aika hyvin. Jos asuisit lähempänä ni veisin sut pyöräileen ja saisit sit viedä mut juokseen kostoks ;)

   Poista
  3. Laura hienosti vedetty taas kerran ja enkat paukkui :)
   Soile, myö ajettiin taas Sinin kanssa täältä jumalan selän takaa vain noihin kisoihin. Perjantaina puolen päivän aikaan piti jo lähteä ja lauantai oli jo illassa kun oltiin kotona. Ainoastaan minäkin vain tuon reilun kuuden minuutin kisaa varten!

   Poista
  4. Ootte te kyllä aikamoisia. Pitkää päivää pukkaa kuuden minuutin takia! :)

   Jos visiteeraatte täälläpäin niin it's a deal - mua voi viedä pyöräileen niin mä vien juokseen!

   Poista
 2. Hyvä Laura, onnea! Se on aina kotiin päin kun aika paranee ;) Kivat runtat teillä ollunna tuasen, kuvat kertoo että siellä on taas ihan normi wattbikesettiä vedetty :D mukavaa joulua sinne ja tammikuussa sitten nähdään!

  VastaaPoista