sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Lepäilyä

Tätä on odotettu. Pitkästä aikaa pitkä viikoloppu ilman mitään suunnitelmia. Kolmena yönä nukkunut lähemmäs kymmenen tuntia ja saanut pelata ja olla vain. En ole siis edes urheillut. Tekee hyvää olla välillä näinkin ja ei väsyneenä edes huvita. Nyt alkaa tuntumaan siltä, että alkaa palautumaan ja taas jaksaa.

Lyhyestä virsi kaunis. Tiistaina oli venyttely ja uinti. Nyt uin 1 km vihdoinkin. Ihan uskomattomasti uinti parantunut leirin jälkeen. Ensimmäistä kertaa vesi ei tuntunut vastukselta enää. Hymyilin uidessani se tuntui niin erilaiselta. Ihan älytön fiilis, kun vaan voi liukua siinä eteenpäin. Ehkä se on sitten ensikerralla taas normaalia kärsimystä, mutta viimeksi näin. Venyttelylläkin ennen uintia voi olla osuutta asiaan.

Keskiviikkona oli jälleen tankotanssin vuoro. Voimat ovat parantuneet siinäkin kerta kerralta, mutta nahka ei vaan tahdo tottua. Sattuu niin pirusti sisäreisiin joka kerta. Olen vain ihmetellyt jälkiä sisäreisissä ja toivon, että nekin tottuvat taas tuohon jossain vaiheessa. Yksi syyllinen voi olla ne maalatut tangot, koska olen melkein aina tanssinut kromisessa tangossa ja sellainen on kotonakin. Maalatussa tangossa on parempi pito eli se nappaa nahkaan paremmin kiinni, koska kun kotona kokeilin vastaavia liikkeitä kromisessa tangossani, niin ei tehnyt läheskään niin kipeetä. Niin siis, koristeena ollut tankonikin sai vihdoin käyttöä :D Eikä varmasti jää tähän yhteen kertaan.

Torstaina oli, ah ihanaa, hieronta. Kompressiohousut ja säärystimet ovat toimineet, koska jalkani eivät ole enää niin jumissa. Alaselässäni oli vain kohtalaisen kipeä mustelma. Se mistä sain sen onkin vähän erikoista. Viikko sitten, kun poljin wattbike cupin 20 km, huomasin kisan jälkeen illalla, että alaselkäni oli kosketusarka yhdestä kohdasta. Katsoin mikä on ja huomasin pienen pienen todella mustan mustelman. Säikähdin ja juoksin näyttämään sitä teräsmiehelle. Se oli levinnyt torstaihin mennessä jo euron kolikon kokoiseksi. Kipeä se on sitten isommalta alueelta. Hierojani epäili, että verisuoni olisi katkennut kisan aikana. Sitä on sitten puristettu perseellä ainakin tarpeeksi kovaa :D

Siitä päästäkin sitten siihen mitä sinne alaselkään laitettiin mustelman päälle.
 
Lonkeropornoo
Mustekala jonka pitäisi vaikuttaa verenkierron ja imunestevirtauksen (lymfa) vilkastumiseen. Öh... No en kyllä nyt tiedä onko tuo tehnyt yhtään mitään :D En edes muista sitä ja säikähdän joka kerta, kun osun siihen tai se vilahtaa peilissä. Missä tuon vaikutuksen pitäisi näkyä/tuntua? En haluaisi olla asian suhteen niin skeptinen, mutta kun... vaan olen.


Tänään menen kyllä vähän salille rääkkäämään itseäni juoksumatolla ja wattbikella. Ei ole enää montaa viikkoa siihenkään, että alkaa taas totinen rääkki kesää kohti. Ai niin ja ensi lauantaina 14pvä on taas wattipyöräilyä Keravalla. 4 km SM-kisa tiedossa ja tottahan toki menen sinnekin. Tule sinäkin :D 

2 kommenttia:

  1. Vaikea on sanoa, että miten tuo mustekalateippaus auttaa... itselläni kun on teipattu niin eri syistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Ymmärsin vastauksestasi omassa blogissasi kyllä miten se sinulla toimii ja se kuulostaa ihan järkevältä. Ehkä anna teipille vielä kolmannenkin mahdollisuuden. Kolmas kerta toden sanoo ;)

      Poista