tiistai 12. maaliskuuta 2013

Treeniputki

Jos nyt kolmea päivää voi kutsua sellaiseksi. Lauantaina oli spinni, sunnuntaina kävin hiihtämässä ja eilen oli taas spinni. Kyllä nyt vähän tuntuu kieltämättä jaloissa. Tänään pidin ihan mielelläni huilipäivän, mutta kävin sentään kokeilemassa märkäpukua ja se kävi melkein urheilusta. Suosittelen ja laitan itsekin seuraavalla kerralla tyyliin teknisen kerraston tai edes sukkahousut, että saa sen puvun kivuttomasti ja hiettömästi päälle.

Kokeilin TYRin Hurricane Wetsuit Cat 1stä. Olihan se. Vaikea sanoa mitään arviota, koska se oli ensimmäinen märkäpukukokemukseni ikinä. Olo oli kuin hylkeellä ja tuli mieleen, että jään kellumaan pinnalle se päällä ja tuuli vie mukanaan. Pitää etsiä vielä joitain muitakin sovitettavaksi, mutta en oikein tiedä mistä löytäisin lisää. Jos joku tätä sattumalta lukee ja tietää niin saa kertoa. 

Ah kamalaa ja olen alkanut haaveilemaan toisista juoksukengistä ja pyörästä... Näin GoExpossa vihdoin Suomeen rantautuneet KTMn pyörät. Sellanen ois niiin siisti. Messut oli, ainakin meidän mielestä, aika kuivat. Siellä ei ollut edes niitä märkäpukuja, joita menin vähän niin kuin etsimään. Onneksi hepat oli söpöjä, niin kuin aina.

Tällaista tällä kertaa, nyt nukkumaan ja huomenna lihaskuntoilua.

2 kommenttia:

  1. Taitaa aika monet miehetkin käyttää noita sukkahousuja märkäpuvun alla juuri helpottamaan tuota pukemista ja riisumista. Sukkahousut kun ovat siitä hyvät, että sukkaosa estää niitä liukumasta päälle puettaessa. Tosin pientä hilpeyttä nuo sukkahousut miehillä aina herättää, mutta naisella ei ole tätäkään ongelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvä pointti noista sukkahousuista. Ei tosiaan tullut mieleen, että esim tekninenkerrasto voi lähteä mukaan kun vetää sitä pukua päälle. Taidan siis turvautua niihin sukkahousuihin ensi kerralla :)

      Poista