maanantai 6. marraskuuta 2017

Ihana LPG + tarjous

Olen nyt reilun vuoden käynyt Hyvinkään selkäklinikalla Maijun hoidettavana. Hakeuduin hoitoon, kun olin kaatunut täydenmatkankisassa pyörällä ja selkäni oli kuukauden jälkeenkin vielä ihan rikki. Naprapatia ja LPG osottautuivat loistaviksi hoidoiksi selän paranemisen edistämiseksi.

Reilu vuosi sitten

Lisäksi LPG:tä käytettiin raskauden aikaisen turvotuksen vähentämiseen ja lihaskipuihin. Nyt olen sitten hyödyntänyt LPG:tä raskaudesta palautumisessa ja kaikkiin lihasjumeihin. Löysää nahkaa saanut kiinteytettyä varsinkin vatsasta huomattavasti. Ja ah niin kamala selluliitti vähentynyt hanurista huomattavasti. Positiivista. Kohta ehkä mahtuu taas treenikuteisiin :D 

Ja seuraavat kuvat on yhdestä raskausajan hoitokerrasta, kun olin niin turvoksissa ja nenäkin kestotukossa. Ja kaikkeen tähän hoito auttoi.

Vähän etureisiä

Mitkä tämä LPG sitten on? LPG on ranskalainen innovaatio. Sen kehitti noin 30 vuotta sitten palovammoista kärsivä ranskalaisinsinööri Lous Paul Guitay, joka ei ollut tyytyväinen saamaansa palovammahoitoon. LPG tulee siis Lous Paul Guitay:n nimen alkukirjaimista. Hän ymmärsi, että alipaine yhdistettynä mekaaniseen liikkeeseen on varsin tehokas ihon ja lihasten elvyttäjä. Alunperin sitä käyttivät urheilijat nopeuttaakseen palautumista. Sen jälkeen menetelmän on todettu tepsivän myös arpikudosten paranemiseen.


Takareidet ja sivut kyljellään, kun en voinut olla mahallani

LPG-laite on luokiteltu lääketieteelliseksi hoitolaitteeksi. Sen käyttöalue on hyvin laaja ja hoidot jaetaan kolmeen eri hoitokategoriaan:
 
LPG HEALTH: terapeuttiset hoidot kuten turvotus ja kipu sekä post-operatiiviset hoidot.

LPG SPORT: sporttihoidot kuntoilijoille sekä aktiivi-ja kilpaurheilijoille suorituskyvyn parantumiseen ja ylläpitoon. Ja vielä tarkemmin:

LPG Sport -hoito:
⋅ Tehostaa palautumista
⋅ Nopeuttaa urheiluvammojen parantumista
⋅ Nopeuttaa revähtäneen, krampanneen tai muulla tavalla vaurioituneen lihaksen paranemista
⋅ Estää arpikudoksen syntymistä
⋅ Hoitaa lihaskipuja
⋅ Valmistaa lihaksia suoritukseen


LPG BEAUTY: esteettiset hoidot, anti-age -hoitoa sekä pysyvää ja kestävää vartalon muokkausta, 100% luonnollinen hoitomuoto.

Kaikkea tätä (lähde)


Jalkapohjat vuorossa

Lisäksi LPG:n on havaittu parantavan unen laatua sekä virkistävän ja rentouttavan kokonaisvaltaisesti, koska vaikuttaa hermostoon. Olenkin nukkunut aina hoidon jälkeen huomattavasti tukevammin kuin yleensä.


Yläselkää ja jälleen mahan takia erikoisessa asennossa

Kaikki hoitomuodot on kuvattu tarkemmin Hyvinkään selkäklinikan sivuilla.

Ja kasvot. Tällä saatiin 24/7 tukossa ollut nenäni auki yli vuorokaudeksi

Se mikä saattaa järkyttää, kun menee enismmäisen kerran LPG hoitoon on hoitopuku :D Se on sellainen kokovartalo sukkahousu. Siitä järkytyksestä kun selviää, niin sitä ei jatkossa enää edes ajattele. Hoitopuku on ehkä vähän intimiteettisuoja, mutta se myös tekee hoidosta mukavamman. Puvun tarkoitus on vähentää kitkaa hoitopään ja ihon väliltä. Näin hoito on sujuvampaa, ihokarvat eivät tartu hoitopään rulliin kiinni ja yliherkkä kudos kestää paremmin hoitoa. Ja jos yhtään lohduttaa, niin hoitopuku on henkilökohtainen. 

Nyt onkin sitten loistava tilaisuus mennä koittamaan ja jäämään positiivisella tavalla koukkuun, niin kuin itsekin, kun blogini lukijat saavat -15% LPG hoidoista Hyvinkään selkäklinikalla (ei koske sarjahoitoja). Löytyy nyt myös Helsingistä Fitness Villagesta tiistaisin ja Hämeenlinnasta Ortofixsistä torstaisin ja vain Maijun hoidot (naprapatia). Netissä aikaa varatessasi laita vain nimesi perään blogi15. Tarjous koskee 6.12.2017 mennessä varattuja hoitoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti