maanantai 30. marraskuuta 2015

Off season is off

12 viikkoa mennä sujahti melkoisen nopeasti. Teki kyllä hyvää taas viettää ns. normaalia elämää :D Mitä nyt yksi maratoni tuli juostua, mutta ei mitään systemaattisempaa settiä ja ratsastusta. Salillakin saanut käytyä muutaman kerran. Täytyy nyt koittaa jatkaa mokomaan, kun tuskin siitä nyt mitään haittaakaan on... Täytyy nyt katsoa vaan miten sitä massaa alkaa kertymään...

Nyt alkoi kuluvana viikkona vihdoin tuntua siltä, että on taas valmis uusiin haasteisiin. Olen koittanut levätä kunnolla ja tainnut onnistuakin siinä. Maanantaina venyttelin ja koitin saada korkkareista edelleen tunnottomiin varpaisiin tuntoa, tiistaina vaan kävelin, kun oli taloyhtiön kokous, niin sinne ja takaisin, että sain vähän liikettä kroppaan. 

Keskiviikkona oli se viimeinen ratsastustunti toistaiseksi :( Hypättiin riemukseni esteitä! Oli ihan mahtavaa. Huomasin vaan ikävästi hyppääväni kuin sillä hevosella, millä minua joskus on valmennettu. Onneksi palautettiin aika nopeasti maanpinnalle, koska hämmensin vaan heposen jolla menin. Ohhoh... Pieniä takaumia.

Torstaina oli aika kova uinti. Uinnin jälkeen oli kyljet ja vatsat vähän hellänä. 50 m täysiä+ 25 m kevyttä ja 30 s taukoa x 4 oli kaikista pahin setti. Tainnut koskaan saada niin kovia sykkeitä uidessa kuin tuossa eli 175. Ajallisesti uin nuo 50 m pätkät aika lailla kaikki 47 s. Ei huonosti itselleni :) Alkuverran aikana tuli jo sellainen fiilis, että jotain tapahtui uinnilleni. Se otti niin sanotusti askeleen parempaan päin. En vain oikein keksinyt vielä mitä se oli. Tuli vaan ihan eri fiilis uida.

Perjantaina poljin 50 min wattbikella. Olin vähän puhki uinnista. Huomasin sen jaloissa, kun painoivat niin paljon. Lauantaina uskaltauduin juoksemaan vaikka varpaat eivät ole vieläkään ihan normaalit. Juoksu kulki kyllä yllättävän hyvin. Hymyilin koko reilun 6 km matkan vaikka puolet oli karmeaan vastatuuleen. Heti, kun tuuli vähän hellitti meinasin kaatua nenälleni :D 

Täytyy toivoa tiistain hieronnasta apua tunnottomiin varpaisiin. Jos sekään ei auta joutuu varmaan menemään ihan lääkäriin asti... Korkkarit on paholaisesta... 

Tänään tuli käytyä kolmannen kerran salilla ja se oli ihan kivaa, kun on tuo teräsmies mukana. En vaan oikein löydä itsestäni sitä tyyppiä, joka viihtyisi siellä. Ei se kuitenkaan ihan NIIN kivaa ole.

Huomenna alkaa siis treenit kohti täyttä matkaa! Saa nähdä kuinka käy :D Hyydynkö heti alkumetreillä vai jaksanko vääntää.  


Jouluakin pukkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti