sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Diettailtu on

Kuukausi vierähti ruokavalion kanssa aika nopeasti. Ei ollut tuskaisia hetkiä, kun ehkä töissä aamulla, kun teki mieli ottaa herkkupullaa kahvin kaveriksi, mutta pysyin lujana! Väsymys altistaa houkutuksille pahemmin kuin yleensä.

No laihduinko? En vaa'an mukaan, mutta jostain lähti jotain, koska vaatteet löystyi. En mitannut missään vaiheessa, koska se menee jo liian pakkomielteiseksi mielestäni. Itselläni kuitenkin anorektikon tausta, niin täytyy olla vähän tarkkana, että ei mene hulluksi kontrolloimiseksi perfektionistilla.

Olo on ollut ylipäätään virkeämpi ja energisempi, enkä yhtään ihmettele, koska olen syönyt paljon monipuolisemmin. Ruuat ovat kuitenkin olleet helppoja ja nopeita valmistaa ja herkullisia. Helppoa ja hyvää, mikä sen parempaa muutenkin kiireiseen arkeen.

Maidon jätin pois, mitä nyt kahviin tulee laitettua kermaa, mutta en juo sitä enää. Korvasin sen kookosmaidolla ja piimällä ja kokeilen nyt näitä muitakin mitä on. Hirssijuoma ei ainakaan napannut. Maistuu ihan pahville. GoGreenin kookosjuoma on vähän hassun ei minkään makuista ja Alpron vähän makeaa ja maistuu kookokselle. En ole osannut oikein päättää kumpi on parempaa eli juon vähän molempia. Makututkimus jatkuu... Maidon jätin sen tähden, kun etsin apua huonoon ihooni. Kyllä se tuntuisi auttaneen ainakin jonkin verran.

Voisin sanoa, että nyt muuttui ruokailutottumukset pysyvästi. Luovuin mm iänkaikkisesta aamupalastani eli kaksi leipää, juustoa ja leikettä. Nyt olen mieltynyt banaani, mysli, maustamaton jugurtti settiin ja lisäksi vielä vähän pähkinöitä ja keitetty muna. Tämä on ollut paras ja helpoin "dietti" ikinä. Toisaalta ehkä aloin olemaan jo muutenkin valmis tähän. Korvien välistähän se loppujen lopuksi on vaan kiinni.

Tulihan sitä taas tehtyä muutakin kuin vain kytättyä syömistä. Tiistaina oli hieronta ja sain sieltä testiin Tempurin Sonata tyynyn. Teräsmies osti messuillta Tempurin Ombracio tyynyn, joka sopii vatsallaan nukkujillekin. Testasin sitä yhtenä yönä, kun nukkuja oli työmatkalla, mutta totesin, että se on ehkä liian matala itselleni, kun koitin rullata sitä vähän väliä pitkin yötä. Eli en nukkunut kauhean hyvin.

Ombracio

Sonata tyynyssä oli kolme eri korkeutta valittavana, tai paksuutta miten sen nyt ymmärtää. Otin M tyynyn, koska suositus on noin paidan koko. Sillä nyt nukkunut viisi yötä ja ei paha. Niska/hartiat/pää ei ole aamuisin enää niin jumissa ja/tai kipet. Se on tarkoitettu enimmäkseen kyljellään nukkujalle, mutta menee myös selällään. Pitää varmaan ostaa omaksi, koska pe-la yönä nukuin kymmenen tuntia! Todella harvinaista minulle ylipäätään. Vanhalla tyynyllä, jos nukuin noin kauan, oli migreeni taattu. 

Sonata, melko kusisen näiköinen kuva suoraan valmistajan sivuilta :D

Ihanaa, että saa testata, koska sen verran kallis tyyny kuitenkin, että en ihan tuosta vaan uskalla ostaa ja todeta itselleen huonoksi. Teräsmies nyt nukkuu vaikka olisi vaan kivi pään alla... Tosin ehkä on huutokuorsaus vähän vähentynyt nyt tuolla uudella tyynyllä.

Muuten ollut aika perus viikko. Keskiviikkona ratsastus, torstaina uinti, eilen illalla juoksulenkki ja jäin melkein auton alle suojatiellä! Ei paljon heijastimet auta, jos kuski ei ole ajokunnossa tai muuten on vain pihalla... Keskellä kylää melkein vielä, että oli katuvalot ja kaikki.

Ja tänään kävin salilla!!! Kevyttä settiä 40% viimeviikolla puntatuista maksimeista. Ihan jeppistä, kun sai teräsmiehenkin mukaan, niin tulipahan tehtyä kunnolla.

Kohta katkee varmaan jalat, kun tästä vivusta vetää. Olen siis todella pro noiden kikottimien kanssa :D

Venytys vekottimet ovat oikein kivoja

Sitten on tällainen missä voi temppuilla ihan loputtomasti

Perjantaihin mennessä pitää ilmottautua Escape from Alcatraziin, jos meinasi mennä... Kai se on mentävä... Argh, vaikka sille 4k€ olisi muutakin käyttöä... Kerranhan sitä vaan eletään ja aivan varmasti harmittaa enemmän, jos jätän menemättä :P

Ai niin! Ja ensi lauantaina on Wattbike kisat Hyvinkäällä. Menen polkaisemaan kilometrin sinne valittavana olevista vaihtoehdoista. Pelkään vähän, että ei ole tulossa parannusta viimevuotiseen, mutta pitää yrittää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti