sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kevyt vauhtiviikko

Nyt on kyllä niin hyvä meininki. En tiedä onko se nyt tämä kevät vai mikä, kun tuntuu et kaikki sujuu ja on kivaa :D Lepoviikko tehnyt ainakin tehtävänsä, kun on niin hyvä fiilis, eikä juurikaan edes väsytä enää. 

Lepopäiviä tälle viikolle kertyy peräti kolme! Se on huikea luku, kun niitä on ollut se yksi ja sekin ollut tanssitorstai. Nyt maanantai ja lauantai olivat ilman mitään varsinaista urheiluaktivititeettia. Torstaina oli tanssit ja se oli ihan mahtavaa. Lauantaina tuli käytyä metsäkävelyllä pitkästä aikaa koiran ja teräsmiehen kanssa.

Tiistaina kävin hölköttelemässä ja vedot päälle yhteensä 50 min. Keskiviikkona poljin wattbikea tunnin kevyesti. Perjantaina oli uinti ja vetäisin märkkärin päälle, kun joka toinen perjantai on märkkäriuintia. Pitihän sitä pitkästä aikaa kokeilla. En meinannut ensin edes muistaa mihin olin puvun jemmannut ja löytyihän se vaatekaapin ylähyllyltä kaiken alta. Ou nou ei hyvä. Nooh ei se onneksi ollut siitä pahemmin ottanut itseensä. Täytyy jatkossa katsoa sille salkulle vähän parempi paikka. Sailfishin G-rangella, kun on sellainen hieno laukku, niin kutsun sitä salkuksi :D

Uidessa oli tekniikkaa ja tajusin heti alkuun kuitenkin mikä sen uinnin oli laittanut pyörimään viime kesänä. No se vähän tasoon nähden liian hieno märkkäri. Siinä ne vartalonkiertoa edesauttavat kylkipaneelit tjt laittoivat ainakin tällaisen uintitaidottaman pyörimään ihan miten sattuu. Nyt vasta ymmärsin oikeasti mikä siinä G-rangessa on niin mahtavaa. Ihan kiva fiilis :D Lopuksi heitin puvun pois loppuverraan, kun meinasin tukehtua kuumaan ja sitte tietysti jäätyä, niin huomasin, että uinti oli vihdoin helppoa ilman mitään apuvälineitä. Voi onnea!

Torstain tanssit olivat todella onnistuneet. Iltaisin varpailla seisominen hampaita pestessä on tuottanut selvästi tulosta. En nyt äkkiseltään osaa sanoa kuinka monta kertaa siihen meni, että pystyn vihdoinkin kävelemään tossujen kärjillä kunnolla, ilman että oikea jalka luovuttaa kesken tai aiheuttaa muita hankaluuksia. 22 kertaa on ollut tunti, olin poissa yhden, kun olin niin kipeä, ja pari kolme ensimmäistä tuntia meni jalkoja vahvistaessa, että varmaan joku 15 tuntia mennyt tähän pisteeseen pääsyssä ja lisäksi kotona harjoittelu.


Videolla jälkimmäisessä osuudessa on tämä puhumani tossujen kärjillä kävely. Se ei todellakaan näytä omalla kohdallani läheskään noin helpolta, kevyeltä ja kauniilta. Lähinnä ähinää, puhinaa ja käsillä huitomista :D Pari kertaa ollaan nyt otettu tuo "niiaus" lähtö ja viimeksi piti pyörähtää ympärikin, mutta jalannostot harjoitellaan edelleen erikseen. Raskasta, todella raskasta. Syke on parhaimmillaan tunneilla, ainakin itselläni, yli 150 ja hiki virtaa. Tämä ja tankotanssi ovatkin minun lihaskunto ja huolto tunteja. Molemmat vaativat kokonaisvaltaista vartalonhallintaa. Se, että pysyy tossujen kärjillä vaatii muutakin kuin vahvat nilkat. Siinä pitää olla koko vartalo tiukassa hallinnassa.

Tänään oli pyörä-juoksu + uinti päivä. Oli kunnolla vauhtikestävyyttä ja päätin repäistä ja laittaa shortsit jalkaan juoksuun. Sain vähän pitkiä katseita kompressiosukissa ja shortseissani. No pahus, kun oli lämmin ja kuumahan siinä tulee kun kovaa juoksee. Ei vaan shortsit oikein sovi vieläkään sisäreisilleni... Nilelle meni taas, että heilahti... Ehkä koitan taas ensi keväänä uudestaan :D

Hämmennystä aiheuttanut kesäinen juoksuasu :D
Tänään ei kyllä kulkenut sitten yhtään. Ei pyörällä, eikä juosten. Kauheaa tarpomista. Sain kyllä kaiken tehtyä ja kaivoin lopun 15 min loppuverraan Nishikin esiin ja lähdin sillä rullailemaan. Oli ihan kivaa pitkästä aikaa :) Ehkä sitä tuolla ykkös vehkeelläkin kehtaa kohta lähteä ajelemaan. Kauhean pölyistä vain.

Uimaan mennessä iski migreeni. Olisi pitänyt arvata, kun maha meni juoksun jälkeen ihan sekaisin. Jännää, että tämä tuli nyt. Kaksi kovaa viikkoa meni ihan hyvin ja nyt sitten kevyen, 6h, viikon aikana tulee tällainen välikuolema. Uin kuitenkin 2km, kun olin niin päättänyt ja 100 m vetojakin neljä. Uinti kyllä kulki vaikka mikään muu ei.

Hohhoh paljon taas melua tyhjästä, mutta pitäisi ehtiä/jaksaa kirjoittaa useammin. Ensi viikolla mennään taas kymmenen tunnin edestä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti