keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vanhan loppu, uuden alku

Raflaavasta otsikosta huolimatta ensi vuonna on luvassa hyvinkin todennäköisesti aika lailla samaa kuin tänäkin vuonna oli. Nyt on kyllä menossa tämän taiteilijan 30v juhlavuosi, tajusin juuri. Joutuu varmaan pitämään syksyllä bileet sen kunniaksi. 

Yksi ehkä isompi muutos on tulossa, kun nyt aloin miettimään. Meinaan hankkiutua ihan lähiaikoina silmälaiseista eroon. Nyt on säästetty kolmisen vuotta, mutta vähän jännittää kylläkin. Lasit on olleet kuitenkin jo jostain 12-vuotiaasta lähtien. Nyt alkaisi vaan olemaan aika päivittää silmälasit ja uudet maksaa vähintään 400€, kiitos hillittömän hajataiton. Piilolinsseihin ja nesteisiin uppoaa vuodessa noin 300€, että vaikka aika kallis toimitus onkin, niin kyllä siinä pääsee jossain vaiheessa vielä plussalle :D Sitten tuleekin jo varmaan ikänäkö...

Tällä viikolla olen päässyt treenaamaankin normaaliin tapaan. Joka lajiakin tullut taas koitettua. Maanantaina wattbikella 90 min, eilen 75 min juoksua ja tänään kävin aamupäivällä uimassa 2,5 km. Olo on muuten ihan normi, mutta nenä on ihan tukossa edelleen, paitsi treenatessa. Ehkä olenkin allerginen tälle löhöämiselle :D Ei vaan. Jos tämä ei ala viikossa helpottamaan menen kyllä lääkärille ihmettelemään nenääni.

Ulkona -22, sisällä vähintään saman verran nyt ja hiki. Lämmittää voi monella tavalla :D
Eilen juoksemaan lähtiessä piti palata vaihtamaan kengät. Olikin märkää lunta niin paljon, että vaihtui keraami Mizunot Salomoneihin. Niissä oli tällä kertaa pito kohdillaan lumessa. Pääsin myös testaamaan uutta hiihtopukua pienessä vesisateessa ja kyllä olikin hyvä. Melkein 10 km tuli kirmattua nousevalla vauhdilla ja ei ollut kylmä missään vaiheessa, vaikka en laittanut alle kuin ohuen pitkähihaisen ja kompressiotrikoot. Oli melkoinen ero vanhaan. Ei harmittanut ostaessa ja nyt olin todella onnellinen puvusta. Alkoi jopa pienoinen harmistus siitä, että ei päästy lämpimään hälvenemään, koska se matka olisi lämmittänyt mieltä sen viikon siellä, mutta sitten olisi joutunut palelemaan lopputalven kulahtaneessa hiihtopuvussa, kun ei rahat riitä kaikkeen.

Testaamaan lähdössä
Housut olivat ehkä hitusen isot yläosasta, mutta reidet mahtuu paremmin. Normi ongelma, kun on niin kapea vyötärö ja isot reidet :P Ostin numeroa isommat, kuin edeltäjänsä tarkoituksella, kun ne edelliset oli niin nihkeät vetää jalkaan aina. Paita oli takin alla pysynyt ihmeen kuivana. Ilmeisesti takki puhaltaa ulospäin niin tehokkaasti, että hiki vain katoaa :D

Nyt on tämän vuoden urheilut urheiltu ja muutenkin vuosi alkaa olemaan kohta pulkassa. Raketteja ei ostettu tänäkään vuonna, niin kuin ei viitenä aikaisempanakaan yhdessä olo uutenavuotena, vaan nautitaan naapuruston ilotulituksesta parvekkeelta käsin :)

Kaikkea hyvää ja onnea tulevalle vuodelle 2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti