tiistai 9. joulukuuta 2014

Oksalakkaa, venyttelyä ja kurkun parantelua

Meinaa loppua se puolenvuoden treenaaminen heti kättelyssä. Sunnuntain uinnissa kävi sellainen pikku äksidentti mihin en kiinnittänyt silloin edes huomiota. Hörppäsin vettä vähän rankemmalla kädellä ihan keuhkoon asti. Todella ilkeä fiilis. Yskin sitä altaan päässä niin, että meni melkein taju, kurkkuun sattui ja tuntui, että keuhkotkin tulee ulos tai oksennus vähintään. Sain tilanteen hanskaan jotenkin, vaikka vähän se haittasi uimista sen jälkeen, mutta jatkoin silti. Uinnin jälkeen kurkku oli hivenen karhea.

Eilen aamuna se oli vähän enemmän karhea, mutta se ei vieläkään yllättänyt. Vasta töissä, kun laitoin puhdastilamaskin päähän ja hengitykseni haisi kloorille, huolestuin hivenen. Kloori ei käsittääkseni ole kuitenkaan mikään terveystuote... Kävi onnekas sattuma kerrankin ja terveydenhoitaja oli eilen paikalla töissä. Varasin ajan ja aloin odottamaan. Ilmeisesti yskimällä saa itsensä myöskin aika kipeäksi, koska vähän joka paikkaan koski ja kiristi. Lopulta terveydenhoitaja päästi minut jännityksestä kuuntelemalla keuhkoni ja totesi, että ei pahemmin kuulu ainakaan mitään ylimääräistä, mutta seurataan tilannetta. Kysyin samalla juoksun jälkeen ilmenevistä "kuolleista" sormistani ja hän kannatti teoriaani matalasta verenpaineesta. Ei mitään hengenhätää ainakaan sen suhteen siis.

lllalla pääsin kokeilemaan oksalakkaa, kun teräsmies oli sitä Biltemasta käynyt poimimassa mukaan. Vähän piti googletella vielä varmistukseksi, että en tyri mitään. Sinne se meni tossuihin, mutta samalla tuli todettua, että se ei ole vesiliukoista :D Teräsmies huljutti lusikkaa hanan alla ja sitten sainkin pestä tiskiallasta lusikan lisäksi 80% Viru Valgella. Onneksi sitä myrkkyä on tuolla pari pulloa tällaisten tapausten varalle.

Tossut kuivumassa lakkailun jälkeen ja tulee olemaan hetken
Tänään ei olo ollut ainakaan parantunut. Piti lähteä käymään lääkärissä, ihan muissa asioissa tosin, ja osteopaatilla neljäs kerta. Töissä kävin toteamassa siinä välissä, että ei se olo ainakaan siellä hääräämällä parane... Kotona siis ainakin tämä ja huominen päivä. Vähän surettaa lauantain Wattbike kisat ja viikon päästä olisi leirikin Pajulahdessa. Täytyy nyt toivoa, että olo paranisi. Kuumetta ei ole, ainakaan vielä, vaikka tuntuukin siltä, että olisi vähintään 38 astetta. Väsyttää, mutta ei oikeen saa nukuttuakaan. TODELLA ahdistava olo.

Ettei nyt aivan menisi synkistelyksi, raahauduin maanantaina TYRin seuramyyntiin, vaikka melkein jätin väliin, kun väsytti niin paljon. Teräsmies sai minut nostettua onneksi nojatuolista ylös mihin olin lysähtänyt venyttelyn jälkeen. Sen verran siitä venyttelystä, että en ole varmaan koko syksynä jaksanut venytellä kunnolla ja tunnin setti teki mm. sen, että jalat tuntuivat ihan veteliltä :D

Uikkari ja snorkkeli
Sieltä myynnistä ostin uuden upean uikkarin, jossa tosin tunnen itseni todella alastomaksi ja vaikea uskoa, että se pysyy päällä uidessa. Sekä vihdoin sen etusnorkkelin vai mikä se nyt on. Nyt on taas kaikkea. Harmittaa vaan, että ei pääse kokeilemaan huomenna ><

2 kommenttia:

  1. Hieno uimapuku. Munkin tekee mieli uikkaria jollain mukavalla kuviolla. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks ^_^ Onhan se nyt kivempi uida ku on vähän väriä :D Harmittaa nyt vaan, että en pääse kokeilemaan sitä kun olen niin kipeä.

      Poista