maanantai 17. marraskuuta 2014

Wattbike cup 2015 Jyväskylä

Mahtavat kisat oli taas. Tunnelma oli huikea ja itsensä sai ainakin haastettua ihan äärirajoille. Enemmän olisi voinut olla osallistujia, kun ei nämä kisat vaadi mitään osaamista tai kokemusta. Ei tarvitse välttämättä edes osata ajaa pyörällä, kun ei noilla voi kaatua :D

Kisakoira
Perjantaina lähdettiin ajelemaan Nokialle yhdeksi yöksi. Eetu koira jäi sinne toiseksi yöksi, kun me jatkettiin lauantaina aamulla Jyväskylään kisapaikalle. Vähän jännitti jalkojen puolesta, kun en ehtinyt perjantaina tehdä mitään muuta kuin istua ja istua vähän lisää. Pääsimme perille puoli kahdentoista korvilla ja sitten kauppakeskus Tawastista etsimään kisapaikka. Tiesin kyllä paikan, mutta ei ole tullut käytyä pariin vuoteen tuolla, niin kesti hetken löytää se.



Vähän venyy
Ensimmäinen kahdesta startistani oli klo 13:00 ja ehdin hyvin lämmittelemään. Jalat tuntuivat vähän purkalta eli ei oikein ollut se herkkyys kohdillaan tuollaiseen spurttiin. Yli 90 kadenssi ei tullut oikein luontevasti. Noh sillä mentiin ja tulihan sitä mentyä. Edellis vuoden extempore vetäisystä paransin kolme sekuntia, mutta tehollisesti paljon enemmän. Ei sillä, että olisin tähänkään kauheasti valmistautunut ja meinasi iskeä kriisi, kun säärystimet jäi kotiin...

 
Polkimien sopivuus tsekkaus


Lasse kiusaa

Säätöä

Lämmittelyä ja jorinaa







Kisapaikka oli mahtava hyvän ilmankin ansiosta


Sitten poljettiin otsasuoni pullollaan

Oksu tulee

Ei ihan tullut, mutt mitään en kyllä tuloksista tajunnut vaikka niitä koitin katsoa



Kilometrin lukemat
Meinasi tosiaan tulla oksennus rypistyksen jälkeen ja päässä heitti niin pahasti, että piti päästä äkkiä pois pyörän päältä. Puhaltelin hetken ja lähdettiin syömään jotain pientä, kun pohjalla ei ollut kuin aamupala ja pari tuntia toiseen lähtöön aikaa.

Olipas rankkaa
Puoli kolmeksi kirmasin taas kisapaikalle takaisin ja kiipesin taas pyörän selkään. Jalat oli ihan tönköt edelleen kilometristä ja olin vähän, että jaksankohan edes polkea koko neljää kilometriä.

Olo oli ilmeen mukainen

Jotain hassua
Tosi über panta päähä. Hikoan melkolailla vain päästäni, niin pakko olla jotain.

Tarkkana

Sitten alkoi taas raasto

Ensimmäisen kilometrin jälkeen tuntui jo tuskalta


Hyvät sykkeet

Viimeiset metrit piti jaksaa puristaa
Aika ei yllättäen parantunut edellisestä kuin muutaman kymmenyksen, mutta parannusta kuitenkin. En ollut ihan terävimmässä iskussa, mutta en nyt odottanutkaan mitään ihmeitä. Toisen setin jälkeen oli jalat kyllä niin loppu, että kun yritin siinä vielä lopuksi polkea alkoi perse kramppaamaan. Kivaa oli silti :)

Neljän kilometrin lukemat
Kaiken kaikkiaan oikein onnistunut tapahtuma ja iso kiitos järjestäneille eli JYPSlle ja Wattbikelle. Suurimmalle osalle kuvista kiitos kuuluu Lasselle ja kameramiehelle, jolla oli oikein suloinen koira matkassa.

TULOKSET

Lasse houkutteli illalla vielä uimaan ja ei tarvinnut paljoa houkutella, kun on 50 m rata tarjolla. En vaan jaksanut uida 800 m enempää, kun oli koko kroppa niin loppu ja kellon testauskin epäonnistui kellumiseni takia. Meni se överi 9€ vähän harakoille, vaikka koitin vielä kellua Aaltoalvarin aalloissa ja poreissakin. 

Palkinnot: reppu ja pipo
Sunnuntaina käytiin vielä juoksemassa 9.5 km lenkki aamulla ja oli mukavaa vaihtelua maaston ja maisemien puolesta. Lasse ja tyttöystävänsä valittelivat liukkaudesta, mutta en huomannut mitään sellaista, kun oli keraamipohjaiset Mizunot jalassa ;)

Varsinainen uinti jäi taas välistä, kun oltiin vasta kuudelta illalla kotona ja kaupassakin piti vielä juosta. Kyllähän sitä tuli valmentajalta kyselyä missäs sitä taas oltiin, kun ei altaassa näkynyt. Epäili mokoma darraa :D Onpas mennyt vakavaksi tämä meikäläisen urheilu ;)

SEURAAVAT KISAT HYVINKÄÄLLÄ 29.11. KLO 10 ALKAEN!!! KAIKKI MUKAAN VAAN!

2 kommenttia:

  1. Hienosti poljettu! Huh, tuo kilometrin matka on kyllä semmoinen rypistys, että itse en varmaan ehtisi lähteä edes polkemaan muitten saadessa matkan täyteen. Vaatipi vähän potkua tuolta reisiosastolta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei noilla lukemilla kyllä pyöräilijöitä vielä voita, mutta treenin kannalta tuon otankin. Hyvää se tekikin. Saisi tuon saman potkun vielä juoksuunkin...

      Poista