sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Räkänokkana

Ihmeesti olen selvinnyt koko syksyn tähän asti terveenä, mutta Jyväskylästä tarttui sitten matkaan se syysflunssa, jonka olin onnistunut välttämään jotenkin ihmeellisesti muiden pärskiessä ja köhiessä ympärillä.

Muuten on mennyt melko normaalisti viikko. Maanantaina tankoilin ja opetin jälleen wattbikea. Tiistaina juoksin 8.5 km. Keskiviikkona, kun heräsin oli kurkku vähän niin kuin karhea. Nielurisojen puutteen takia kurkkuni tulee kipeäksi vähän erikoisesti. Milloin on kieli kipeä, kun taas toisinaan kurkku turpoaa. Nyt oli sellainen olo kuin olisi ollut kauhea jano koko ajan eli nielu oli ihan kuin saharan autiomaa. Kävin kuitenkin uimassa varovaisesti 1.8 km eli vähän yli puolet ohjelmasta ja lähinnä tekniikkaa. Oli hieman veto poissa.

Torstain vielä sinnittelin töissäkin ja menin urheana urheilemaan balettiin. Ei kyllä vielä silloin ollut niin kipeä olo. Perjantaina kunto petti ja olin ihan raato jo herätessä. Jaksanut edes syödä aamupalaa kunnolla ja särki joka paikkaa. Jäin kotiin pötköttämään ja kivasti olo parani iltaa kohti.

Lauantaina olinkin jo ihan varma, että se siitä räkätaudista ja lähdin aamulla intoa puhkuen salille ja ruokakauppaan sen jälkeen, että ehdin duunin epävirallisiin pikkujouluihinkin. Bileet oli hyvät ja en juonut kauheasti paria punkkulasillista enempää, koska piti olla iskussa sunnuntain uintiin. 

Suunnitelma toimi aamuun asti. Heräsin hirveään nälkään vaikka illalla oli tullut syötyä itsensä ihan ähkyyn, mutta samalla totesin, että ompas nenä tukossa... En siis sittenkään päässyt ohittamaan räkänokkavaihetta. Kolmen aikaan totesin, kun migreenikin tuli kaveriksi, että taitaa olla parempi luopua uimisen haaveilusta. Keskityin sitten tämän loppuillan aivastelemaan ja pelaamaan...

Kasvatin eilen viiksetkin
Jos sitten taas huomenna uusi yritys urheilun saralla, jos olo sen vaan sallii. Viimeinen offseason viikkokin. Mihin ihmeeseen on taas kolme kuukautta huvennut. En sitten kuitenkaan ole keksinyt vielä sitä uutta ohjelmaa tai päättänyt minkä ottaisi tai mitään. OMG paniikkia pukkaa :D Puolimatka Here I come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti