perjantai 28. marraskuuta 2014

Lötköilyn loppu

Syyskuussa, kun aloitin tämän "loman" otsa vähän enemmän kurtussa treenaamisesta, niin kolme kuukautta tuntui taas kauhean pitkältä ajalta. Johonkin se on kuitenkin taas kadonnut. Ihan niin kuin kävi kesällekin. Se oli ohi, ennen kuin olisi ollut valmis luopumaan ja nyt tuntuu melkein samalta. Toisaalta tämä on merkki siitä, että kesä lähestyy vääjäämättä, kun pitää aloittaa taas tavoitteellinen treenaaminen otsa ehkä vähän edes kurtussa. Eihän siitä muuten tule mitään :D

Tämä viikko on mennyt jälleen melkein ihan normaalia rataa. Väsymys alkaa kyllä painaa, kun on niin pimeääkin. Ei auta vaikka kuinka syö D-vitamiinia, kun on kellon ympäri kylmää, märkää ja pimeää. Senpä takia en maanantaina jaksanut mennä edes tanssimaan, vaan poljin wattbikella. Se taisi jäädä viikon ainoaksi polkemiseksi ja taitaa olla ensimmäinen kerta Jyväskylän kisan jälkeen. Hups :D Poljin vielä aika rauhallisesti sairastelun jälkeen.

Tiistaina kävin juoksemassa, keskiviikkona uimassa ja eilen toiseksiviimeisessä baletissa tälle syksylle. Olen päättänyt jatkaa tanssimista kaiken totisen treenamisen ohessakin, koska se on vaan niin kivaa. Ja miksi nyt lopettaa, kun on vihdoin päässyt alkuun kovilla tossuilla. Lisäksi se vahvistaa ihan käsittämättömällä tavalla jalkoja. Oikea jalka on edelleen surkea, mutta vasen porskuttaa. Ehkä saan tuon surkeankin vielä joku päivä paremmaksi. Eli torstai on nyt julistettu virallisesti tanssi torstaiksi ja jatkossa baletin perään on tarkoitus ottaa tankotanssitunti.

Tänä aamuna väsymys oli jo niin paha, kun en ollut kahtena edellisenä aamuna meinannut edes herätä herätykseen, että Omegawavekin antoi jo kasin (8/10) voinnille. Elimistön vastaanottavaisuuskin pudonnut neloseen eli 4/7. Yleensä ensimmäinen pyörii ysissä ja jälkimmäinen kuutosessa. Päätin ottaa päivän rennosti keskittymällä huomiseen hurjaan päivää ja jättää vedot pyörällä tekemättä. Sattuipa vielä ihana kasvohoitokin sopivasti tälle päivälle. Juuri täydellinen rentoutus kiireisen viikon päätteeksi. Pakko vähän hehkuttaa, kun tuli taas niin hyvä ja rentoutunut olo hoidon jälkeen.

Ihana paikka käydä hemmottelemassa itseään välillä
Eli hurja päivä, joka on huomenna, on Wattbike kisat Hyvinkäällä Fit24ssä! Tätä on odotettu. Pääsen juontohommiin oman 10 km rypistyksen lisäksi. Mietin polkisinko muitakin matkoja, mutta viimeksi jalat olivat ihan tarpeeksi loppu kilometrin jälkeen, että ehkä tuo kymppi riittää näin äkkiseltään. Tulossa aikainen herätys, valitettava asia aamu-uniselle, kun pitää olla ajoissa vastaanottamassa kisakansaa ja muitakin, kun on ne HyPy päivätkin samaan aikaan. Mieletöntä menoa siis luvassa koko päivän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti