sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Vuosi 2013 ja suunnitelmat

Sen varmaan jo arvaakin, että selvisin triathloneista, koska aloin kirjoittamaan tätä blogia. Kerron tarkemmin myöhemmin miten ne menivät ja vähän varustelustani lajia varten.

Liityin Hyvinkään Pyöräilijöihin eli HyPyyn ja aloitin seuran järjestämän Triathlonkoulun Perjantaina. Ajattelin ettei tuollainen koulu voi ainakaan huono juttu olla, koska kyllä se vain niin menee, että kun jostain maksaa niin on pakko tehdäkin jotain. Olen hivenen turhan mukavuudenhaluinen ja laiska... Ohjatut uinnit houkutti varmaan eniten, koska en osaa vapaauintia kunnolla. Mieheni hoitaa suurimman osan piiskaamisesta ja valmentamisesta, mutta aina on mukava tutustua uusiin ihmisiin, sekä saa erilaisia näkökulmia ja kokemuksia.

Tarkoituksenani olisi osallistua Vantaa Triathlonin ja Sääksi Triathlonin sprintteihin. Myös Joroisten sprintti houkuttaa. Varmasti on muitakin mihin osallistun, mutta nuo vähintään.

Voi olla, että uskaltaudun jo tänä kesänä pidemmillekin matkoille, mutta haluan ensin selvitä noista muutamasta sprintistä hengissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti