sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Juoksemista

Mihin meni taas kuukausi? Aika tuntuu menevän nyt jollain pikakelauksella. Varmaan keittiöremonttikin vaikuttanut asiaan ja pimeys. Meinaa olla vuorokaudet ja ajat sekasin. Tiedän suunnilleen, että on päivä. Vissiin tämä on nyt niitä ruuhkavuosia. Toivottavasti ei kestä kauaa ja uusi keittiökin on sähköjä vaille valmis. Se kyllä tekee pienen ihmisen onneliseksi. Pitäisi varmaan sitten joskus ehtiä tehdä ruokaakin...

Pyörän päällä hikoilua

Ja lisää samaa

Naama jäässä
 
Toisinaan ollut sitten läpimärkä

 
Ei tässä nyt sinällään mitään ihmeellistä ole ollutkaan, että olisi keksinyt mitään järkevää kirjoittamistakaan. Ennen kuin nyt. Osallistun nyt vihdoinkin Aktia cuppiin, jota olen vilkuillut jo vaikka kuinka monta vuotta. Lauantaina 16.11. oli ensimmäinen viidestä. Siinä juostaan siis 10 km, lyhyempiäkin matkoja on, mutta minä juoksen tuota kymppiä.

Ennen kymppiä
 
Ja kympin jälkeen


Ainut tavoite oli, että pääsen alle tuntiin ja sehän meni helposti. Tai no miten sen nyt ottaa. Yllätyin kuitenkin, että ei ihan hirveästi tarvinnut pakottaa. Suurin ongelma ennen juoksua oli, mitä puen päälleni. No, päädyin 2XU:n trikoisiin, shortsit päälle, pitkähihainen, takki, pipo ja hanskat. Vähän epäilytti tuleeko kuuma. No ei tullut. Viimeisellä 3 km alkoi reidet jäätymään niin, että hyydyin vähän. Pitää keksiä jatkossa jotkut toiset housut.

Aika oli 55 min ja jotain päälle ja tavoite täyttyi. Valmentaja tosin totesi, että siitä sitten 6 min pois. Onneksi on vielä neljä kertaa missä yrittää :D Naisten voittajan aika oli jotain 35 min. Ristus, kun juoksisin noin kovaa. Kyllä uskon, että saan sen 6 min puristettua ajasta pois. Ennätykseni taitaa olla kympille 2015 Lahden perusmatkalta joku 52 min.

Ensi perjantaina olisi sitten tarkoitus mennä Vierumäelle kynnystestiin. Jännä nähdä juttuja. Edellisen kerran olen tehnyt vastaavan 2016 keväällä. Toivottavasti on jotain kehitystä tapahtunut...

Huub Anemoi aero tri suit naisille. Ihanaa, että naisetkin saa osansa parhaista.

Vähentää n. 15 W kiitos pitsihelmojen ym ominaisuuksien

Harmi, että joutuu odottamaan vielä puoli vuotta, että pääsee testaamaan ulos tätä helmeä. Ihan hiton hyvän tuntuinen puku kaikin puolin.

Iltavuoroviikko odottaa ja kiirettä pitää. Vähän ahdistaa jo valmiiksi, kun pitää ehtiä tekemään aina niin paljon neljässä tunnissa mitä on aikaa ennen kuin joutuu lähtemään töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti