maanantai 14. lokakuuta 2019

Ensi vuoden syntymäpäivälahja

Nyt jos jokin on varmaa, niin osallistumisoikeus Ironman Barcelonaan ensi syksyksi. Kisa sattuu olemaan vielä syntymäpäivänäni, että eihän sitä voisi paremmin juhlistaa ikääntymistä :D Nuorempana ei olisi kunto kestänytkään näin kovia bileitä.

Märkä 15 km takana

Juoksin taas

Kuukauden olen jännittänyt tätä päivää ja ihmeen helpottunut olo tuli, kun pääsi rahoistaan. Eikä ole vasta kuin se kisa maksettu. Huhhei. Ihanan kallista, mutta onpahan uniikki syntymäpäivälahja itselle. 

Firman Oktoberfestien etkot

Aamumittauksia Omegawavella


Kuukausi edellisestä postauksesta on mennyt vähän jonkun asteisen syysmasennuksen kourissa, mutta nyt alkaa ehkä vähän helpottamaan. Ehkä. Saattaa olla, että eilinen puolentoistatunnin sauvakävely auringossa ja lehtisateessa paransi oloa. Oli niin kaunista ja lämmin päivä pitkästä aikaa.

Vuoden viimeisiä pyöräilyjä

Ja juoksin taas
 
Vähän oli oikean jalkapohjan kanssa vaikeuksia, kun juoksin niin paljon muutaman viikon tuossa. Nyt on ollut pari viikkoa taas ihan jees, kun pidetty juoksut vähän vähemmällä. Edelleen siis pientä taistelua tuon oikean jalan kanssa, mutta pieniä vaivoja enää, kun ei päästä niitä pahaksi. 

Pyöräilyä

LPG:llä elvyttämässä kroppaa

Juoksukin alkanut osoittamaan parantumisen merkkejä noin muutenkin. Juoksen esim 5 km nyt jo ihan helposti vähän alle puoleen tuntiin. En sinällään katsele juostessani kelloa eli juoksen aika fiiliksen mukaan. Jotenkin aina ajatellut, että ei tämä tästä koskaan parane, mutta jotenkin tässä on nyt päässyt käymään näin :D 

Parasta penkkiurheilua eli Konan kisat, recoverypumpit jalassa ja viinilasi kädessä

Syysmasennuksen poistaja

Nyt voi alkaa sitten jännittämään miten selviän arjen haasteista kaiken treenaamisen ohella. Vaatinee tarkkaa aikatauluttamista eli luppoaikaa ei taida hirveästi olla. Teräsmiehen hermoja varmasti koetellaan moneen kertaan, kun olen varmaan ihan kassalla suurimman osan ajasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti