lauantai 7. syyskuuta 2019

Omegawave ambassador

Nyt on niin hienoa! Maanantaina kilahti sähköpostiin viesti, jonka otsikko sai minut jo hikkaamaan, kun huomasin sen. Siinä kysyttiin, että haluaisinko olla Omegawaven lähettiläs ja hyvä, että en riemusta kiljaissut :D Olen käyttänyt härveliä varmaan 2013 vuodesta asti jo ja se on ollut ihan mahdottoman hyvä.

Se uusi versio, joka mittaa myös hermot


Ensimmäinen versio kesti viime kesään asti ja sitten se vain kuoli. Omegawave on siitäkin hyvä, että on kotimainen ja pääkonttori sijaitsee Espoossa Otaniemessä. Menin sitten sinne näyttämään mykkää mokkulaa ja sielläkin todettiin, että entinen on. Hankin sitten ihan mieluusti sen uuden version, kun kiinnosti siinä oleva hermoston mittauskin.

Itse mokkula on tuollainen ja se tulee sykevyön tapaan ja tuosta lähtee piuha, jossa hermolätkät ovat kiinni


Se toikin suuren parannuksen mittaustuloksiin, kun yleisarvosana oli melkein aina 7/7 vanhalla systeemillä. Jos siinä tuli notkahdus, niin tiesin, että jotain on pielessä. Yleensä olin tulossa kipeäksi. Loistava esimerkki oli se influenssa joskus, niin pari päivää ennen sitä, kun edes tiesin olevani tulossa kipeäksi, tulokset alkoivat tippumaan hälyttävästi. Ihmettelin vain, että kuolema tulossa? Selvisi sitten aika nopeasti...

Freesinä aamulla mittaamassa ja tässä näkyy ne piuhan päässä olevat lätkät
 
Vuorotyön vaikutukset näkyvät mittauksissa aika selvästi, mutta siitä kirjoitan ihan oman jutun, kun tarvitsen enemmän dataa näin insinöörinä, ennen kuin voin tehdä mitään varmoja johtopäätöksiä. En ala mututuntumalla huutelemaan :D Ja tiedän nyt mitä seurata.

Nyt, kun voin siis ihan virallisesti hehkuttaa tätä vekotinta, niin kysykää, ihmetelkää, haastakaa, ihan mitä vaan. Jos en tiedä niin selvitän. Julistan Omegawaven ilosanomaa riemulla, kun sen avulla voi oppia omista oloistaan niin paljon. Niin on ainakin omalla kohdalla käynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti