perjantai 2. elokuuta 2019

Tämän kesän viimeinen

Aloin kirjoittamaan matkalla Kasnäsiin, kun matkaa olikin yllättävän paljon. Olin jotenkin ajatellut paikan olevan lähempänä, mutta meiltä ajaakin sinne kaksi ja puoli tuntia ja matkaa melkein 200 km. Akseli kyllä nukkui. Reitti oli loppua kohti aina vain hienompi ja tuli todettua, että eipä olisi tännekään tullut lähdettyä ilman kisoja. Eli kyllä taas kannattaa osallistua triathlon kisoihin :D

Sääksissä rannalla vähän ruuhkaa 

Onneksi omalla altaalla ei

Pikkumies saatiin innostumaan vedestä vasta viikko sitten niin, että suostui tulemaan veteenkin

Lohjan kisan jälkeen tuli otettua viikko aika rennosti. Käytiin vähän sukuloimassa ja toteutin yhden unelman ajamalla Haapamäeltä Jyväskylään. En ollut koskaan tajunnut, että reitillä ei ole juurikaan tasaisia kohtia. Ylämäkeä tai alamäkeä. Tykkäsin kyllä muuten, mutta Petäjävedelle asti ei juurikaan ollut piennarta missä ajaa. Onneksi suurin osa autoilijoista väisti nätisti. Vain yksi matkailluauto ajoi aivan liian läheltä pientareettomalla osuudella. Säikähdin niin pahasti, että huusin. Kiitin taas matalaa ajoasentoa, kun muuten olisi peili osunut. Kerran aikaisemmin käynyt vastaava ihan koti huudeilla ja ajoin silloin vielä pientareella, mutta kiusa se on pienikin joillekin.


Ihanaa, kun oli lämmin

Viime viikko tuli urheiltua ihan normaalisti ihanan lämpimässä säässä. Harmi, että sitä kesti vain viikon. Uintikin alkoi kulkemaan taas ihan eri tavalla. Tosin onnistuin rikkomaan ensimmäiset Huubin Aphotic uimalasini, kun olin menossa uimaan. Tuli pieni kirosana, kun ei ollut toisia mukana. Olihan niillä jo vähän ikää ja kilometrejäkin. Laseja kyllä löytyy, mutta ei ne ole niin hyviä, varsinkaan pidemmällä matkalla. Uudet tuli jo hankittua tilalle, mintun vihreät :D Sopii hyvin Castellin pukuun.

Ystävien mökillä kelpasi köllötellä helteellä 

Tällä viikolla oli paluu kylmään todellisuuteen, kun tiistaina oli enää 15 astetta lämmintä. Illalla menin Huubin harjoituskisaan Kuusijärvelle, mutta myöhästyin lähdöstä, kun matkalla oli niin monta tietyötä. Heitin oman lenkin sitten kuitenkin ja yllätyin pelkästään positiivisesti miten hyvin kulki kaikki kolme lajia. 

Olin nimittäin vähän pelännyt tätä tulevaa puolikasta, kun ei ollut alkukesästä mitenkään hyvässä iskussa stressin ja väsymyksen takia. On tullut vedettyä ehkä vähän käsijarru päällä treenejäkin ja muutenkin. Jäi varmaan jokin pieni pelko persiiseen keuhkokuumeesta, että jäänyt vähän varovaiseksi. Toisaalta ihan hyvä, koska työn kuormittavuuden takia olisin varmaan sairastunut uudestaan kokonaiskuormituksen kasvaessa liian suureksi.

Päärakennus ja kylpylä

Nyt ollaan kuitenkin täällä Kasnässissä kisamestoilla ja hotelli on ihana. Huoneet ovat rivitalon tapaan viuhkamaisesti ja yhdessä "rivarissa" on viisi huonetta. Saimme ihan talon päädystä metsään päin olevan huoneen ja tämä on ihan mahtava. Luonto vieressä ja ihanan hiljaista istua etuterassilla odottamassi pikkumiehen nukahtamista. Aika lämminkin vielä. Huone muuten on iso ja avara. Parvi on kiva lisä, tosin ei vielä Akselille, joka nukkuu matkasängyssään.

Kylpylässäkin tuli käytyä. Se ei ole mikään suuren suuri, mutta ihan sopiva. Ulkona kaksi poreallasta, lasten allas ja vähän isompi allas. Sisällä kaksi rataa ja muuten vaan polskuttelualuetta isossa altaassa, kylmäallas, todella lämmin poreallas, lasten allas ja terapia altaan tapainen.

"Takapihalla"

Uinnin kääntö näkyy siellä

Illallinen käytiin syömässä hotellin ravintolassa ja se oli hyvää. Akselillekin maistui meidän burgereiden lisäksi omat nuggetit ja ranskalaiset. Alkupalaksi otin jonkun kylmäsavulohi jutun ja jälkkäriksi tummasuklaa jäätelön, missä oli marjoja ja pähkinöitä. Omnomnominom. 


Autokin oven edessä ja terassilla on hyvä kirjoittaa

Toivottavasti huomenna kulkee kisassa hyvin. Fiilis on hyvä ja toivon sen lupaavan hyvää. 

2 kommenttia: